25 festsmykker til under 200-lappen

Når man haster fra selskap til selskap i festsesongen kan det bli dyrt å trumfe med nytt tilbehør hver gang. minMotes kupp lar deg glitre, uten at det koster mer enn 200 kroner.

Den sosiale kalenderen er ofte stappfull i juletiden. Familieselskap, vennetreff og den store festfinalen på nyttårsaften krever gjerne en velfylt garderobe.

Aller helst vil man dessuten glitre litt ekstra også, men ikke alle er så heldige at de kan pynte seg med ekte diamanter på fest.

Derfor har minMote plukket ut noen skikkelige godsaker til smykkeskrinet - og alle får du for en tohundrelapp eller mindre.

Da kan man kanskje også tillate seg å investere i flere vakre smykker!

LES OGSÅ:La det glitre i ørene i høst

Rocka

Til familieselskapet er klassiske smykker i gull og perler en sikker vinner. Dessuten har billigkjeden H&M laget en kopi av det ultraeksklusive Hermés-armbåndet - hvitt med gullkanter (se det øverste bildet).

LES OGSÅ:Sesongens lekreste clutchvesker

Vil du gå for en mer rocka stil kan du la deg inspirere av Alexander McQueens berømte hodeskaller.

De fleste kjeder har hodeskallesmykker, blant annet har Cubus øredobber i sølv med diamantdetaljer.

Ellers har Weekday en rekke edgy smykker som for eksempel kan røffe opp et søtt juleantrekk eller sette spiss på nyttårskjolen.

LES OGSÅ:Mote-must på skohyllen - disse skoparene bør alle kvinner ha

Etnisk og fargerikt

Høstens store etniske trend med indianerinspirerte ponchoer og frynseboots gjorde at også kjedebutikkene ble fylt til randen med etniske smykker.

Velg mellom naturlige farger som gull og jordtoner eller lys opp i vintermørket med noen fargerike smykker.

Mange av kjedene har faktisk latt seg inspirere av de superpopulære og fargerike Goldmine-smykkene til norske Line Lislerud.

Hvis du tør kan du gjøre som Gwyneth Palthrow på Grammy-utdelingen og matche en nøytral kjole med sjokkrosa fjær-øredobber.

LES OGSÅ:10 julebordkjoler som aldri slår feil

LES OGSÅ:

MinMote.no - Norges største moteside
MinMote.no - Norges største moteside
MinMote.no - Norges største moteside

Finn mer innhold om:

Hvordan var din opplevelse i dag?