Kim Kardashian tok en Mette-Marit

Superstjerne Kim Kardashian (31) valgte samme designerkjole som kronprinsesse Mette-Marit (38) på jet set-fest i Cannes.

Martine Lunder Brenne
Publisert:

Filmfestivalen i Cannes er ikke bare for filmelskere, men like mye et sted for å se og bli sett for alle verdens kjendiser. Kjendisene tar med seg sine flotteste designerkreasjoner til den franske byen og reality-babe Kim Kardashian er intet unntak. Under festivalen var kjendiseliten samlet på rapperen P. Diddys luksusyatch for å feste ut i morgentimene, og på festen hadde Kardashian valgt en av sesongens hotteste it-kjoler fra Pucci.

Det italienske motehuset hvor norske Peter Dundas er sjefsdesigner er en av kronprinsesse Mette-Marits designerfavoritter, og det er ikke lenge siden også hun viste seg i den kortermede kreasjonen med det karaktertistiske Pucci-mønsteret. Mette-Marit bar sin kjole under en gallamiddag i København, men hadde fått sin kjole spesialtilpasset en prinsesse verdig. På catwalken ble den nemlig vist i to deler, med en glippe som viser magen. I motsetning til Kim Kardashians sett, var Mette-Marits kjole hel og dessuten i hvitt. Den hadde imidlertid nøyaktig samme dype utringning bak.

Mette-Marit og Kim Kardashian valgte begge å la den detaljrikekjolen være blikkfanget, og hadde oppsatt hår og enkel sminke.

Kjolen er heldekket av utsøkte broderier i mønsteret som går igjen på hele Emilio Puccis vår 2012-kolleksjon. Motehuset har blitt hyllet av både mote- og kjendisverdenen og flere berømmeligheter har sikret seg plagg fra kolleksjonen.

LES OGSÅ:Mette-Marit har sikret seg it-kjolen fra Pucci

Kim Kardashian er kjent for sin ultrasexy klesstil, og hylles i Daily Mail for kjolevalget:

«Hun kledde de flotte formene sine i et fantastisk blondeantrekk. Toppen viste akkurat nok av Kims veltrente mage», skriver den britiske avisen.

Håret hadde Kim satt opp i en hestehale og pyntet det allerede glitrende antrekket opp med store sølvøredobber og et sort armbånd. Hun matchet dessuten sin nye kjæreste Kanye West, som kom på festen kledd i sort fra topp til tå.

Mette-Marit har på sin side fått kraftig kritikk for sine luksusvaner. Kronprinsessens garderobe er fylt til randen av italienske designerklær fra Valentino og Pucci - hvor hun dessuten kjenner sjefsdesignerne godt. Blant annet vakte hun stor oppsikt da hun åpnet sjømannskirken i Miami i en knallrød kreasjon fra nettopp Peter Dundas.

LES OGSÅ:Dundas hylles for ny «red carpet»-kolleksjon

Publisert: