Sommersalget er i gang - dette bør du se etter

Det store sommersalget er i gang. Her er fem ting du bør kjøpe til reduserte priser.

Butikkene bugner av sommerens trendplagg til nedsatte priser. Vær smart og kjøp sko, klær og tilbehør det er verdt å satse på til høsten og neste sommer. Her er minMotes tips til hva du bør se etter.

En enkel jeans:

LES OGSÅ: Ville tilstander på moteredaktørens garderobesalg: – budrunder, kø og kaos

Olabuksen med smalt snitt har kommet for å bli. Vil du ha en du kan bruke til høsten og neste sommer, bør du gå for en variant uten for mange detaljer og i en klassisk farge. Finn en smal modell som kler figuren din - den vil bli en garderobefavoritt.

Skinnskjørt:

Et skjørt i skinn er både tidløst og trendy. Se etter en variant med blyantform, gjerne med høyt liv. Skjørtet er rålekkert i kombinasjon med singlet og pumps, men kan også styles med boots og varmere overdeler i høst.

Klassiske solbriller:

Klassiske, sorte solbriller kan du bruke til alle anledninger. Finn en form som kler ansiktet ditt. Vil du følge trendene, bør du satse på en brille i grov plast, men husk at det enkle er ofte det beste.

Hvite kjoler:

Denne høsten er det mange designere som har satset på hvite plagg. Går du for en kjole i sarte blonder, vil du kunne bruke den med strømpebukse og grov strikk. Neste sommer kan du style den med pumps og olajakke.

Militærjakken:

En grønn, avslappet miltærjakke lar seg kombinere med det meste. Den er fin til både bukser, kjoler, shorts og skjørt. Denne jakken kan du ha hengende over skuldrene gjennom hele vinterhalvåret i kombinasjon med stort skjerf og ullgenser. Den gjør seg også godt over en søt sommerkjole.

LES OGSÅ: Nina Skarra vil gjøre bærekraftig mote sexy

LES OGSÅ: Hertuginne Kate på gjenbrukstoppen – bruker klær fra studietiden

Hvordan var din opplevelse i dag?