Sjekk «Girls»-stjernens romantiske brudekjole

GIFTET SEG: Allison Williams og Ricky Van Veen har vært kjærester i flere år. Denne helgen sto bryllupet i Wyoming i USA. Foto: Getty Images

Skuespilleren Allison Williams (27) giftet seg i en rålekker couture-kjole fra ingen ringere enn Oscar de la Renta. Les alt om kjendisbryllupet her!

Line Blokhus
Publisert:

Allison Williams og kjæresten Ricky Van Deen (33) forlovet seg for et halvt år siden, og denne helgen giftet paret seg i romantiske omgivelser på en ranch i Wyoming i USA, skriver magasinet People.

Williams, som vi kjenner best som den pripne jenta Marnie i TV-serien «Girls», hadde på seg en ultraglamorøs blondekjole med lange ermer og slep, oppsatt hår og enkle øredobber.

Les også: Seks kjendiser med fargerike brudekjoler

untitled link

Ikonisk design

I likhet med stjernene Kate Bosworth, Amal Clooney, Jackie O. og Grace Kelly valgte Williams en klassisk brudekjole fra det eksklusive motehuset Oscar de la Renta. Ifølge The Telegraph var det Oscar de la Rentas kreative direktør, Peter Copping, som sto bak designet av Williams romantiske kjole.

Brudekjolen er den første Copping har designet for en kjent klient siden han tok over roret etter Oscar de la Renta i fjor - rett etter at det ble kjent at han tok over motehuset døde den legendariske motedesigneren etter lang tids sykeleie.

Les også: Avdøde Oscar de la Rentas 11 fineste kjoler

«Girls»-stjernen delte et bilde fra bryllupet dagen etter den store dagen - og tirsdag kveld fulgte hun opp med et nytt bilde.

- Et til. Dette oppsummerer mine følelser om hele helgen. Takk for alle gode ønsker, og takk til alle som gjorde dette mulig, skrev Williams under bildet.

untitled link

Celebert bryllup

Mellom 150 og 200 gjester deltok i bryllupet - og selvsagt var «Girls»-kollegaene Lena Dunham, Zosia Mamet og Jamima Kirke til stede på den store dagen. I tillegg skal superkjendisene Katy Perry, John Mayer, Bruce Springsteen og Seth Mayers vært gjester i bryllupet.

BRUD

Alt om prinsesse Sofias fantastiske brudekjole: - Terningkast seks

Williams ble fulgt ned altergangen av sin far, Brian Williams, som er et profilert nyhetsanker i USA – ikke minst var det selveste Tom Hanks som viet paret.

Lena Dunham delte flere bilder fra den romantiske dagen med sine følgere på Instagram. Under et bilde av brudeparet skrev hun at Williams er «verdens vakreste brud. Den beste jenta. Love forever».

Les også: Clooney-bryllupet: Nå viser hun frem brudekjolen

Publisert:

Finn mer innhold om: