Supermodell: – En dag skal jeg gifte meg med Bieber

Jennifer Bråthen
Publisert:

Hun er en av verdens mest profilerte modeller og eksen til Leonardo DiCaprio (37). Nå legger hun sin elsk på popyndlingen Justin Bieber (18).

Det er den langbente, israelske skjønnheten Bar Refaeli (26) som bedyrer at hun er forelsket i den Norgesaktuelle tenåringssjarmøren.

I et intervju med den amerikanske bladet US Weekley innrømmer modellen, som nylig havnet på magasinet Maxims liste over de hundre meste sexy i verden, sin forelskelse.

– En dag skal jeg gifte meg med Bieber, sier hun til magasinet ifølge det britiske nettstedet Huffingtonpost.

LES OGSÅ: Justin Bieber i norsk design: – Det er ganske sykt!

I det samme intervjuet, som Refaeli legger sin elsk på Bieber, dukker også Jennifer Lawrence og Tom Cruise' navn opp. Så det er tydelig at modellen har lagt sin elsk på flere celebre personer.

I britiske medier tolkes derfor Refaelis utsagn som en spøk. Modellen er også klar over at Bieber er en ung mann og allerede i et forhold med popsangerinnen og skuespilleren Selena Gomez (19).

Refaeli er ikke den eneste modellen som i det siste har lagt sin elsk på celebre personer. Nylig innrømmet blondinen Brooklyn Decker at hun hadde en fascinasjon for modell og kollega Gisele Bundchen.

Decker nevner også en rekke andre kjendiser hun liker - blant andre Brad Pitt, Natalie Portman, Johnny Depp, Beyonce, Zac Efron og Rihanna.

LES OGSÅ: Slik får du stilen til David Beckham minmote.no

LES OGSÅ: Moteekspert om Justin Bieber: – Jenter elsker gutter som pynter seg

Publisert:

Finn mer innhold om: