Saken har annonselenker som gir VG inntekter. Redaksjonen prioriterer uavhengig av dette.

På MinMote finner du saker med annonselenker, hvor du enten kan kjøpe produktene vi har omtalt eller sammenligne priser. Det mener vi er relevant informasjon for våre lesere.

Hvilke produkter MinMote skal skrive om, og hva vi skal skrive om dem, velger journalistene og ingen andre. Men det er også viktig at du vet at hvis du klikker på en slik annonselenke til prissammenligning hos Prisjakt, eller kjøper et produkt etter å ha klikket deg inn til en butikk fra en av våre artikler, tjener MinMote penger. Disse annonselenkene er alltid merket med «annonselenke».

Det er viktig å understreke at når vi omtaler produkter på MinMote, så er det fordi vi mener det er journalistisk interessant. Ingen kan kjøpe seg omtale i våre saker.

I tester eller produktguider er hovedregelen i VG at vi kjøper eller låner produktet. Dersom det ikke er praktisk mulig, baserer vi omtalen på produktprøver vi har fått tilsendt. I så fall opplyser vi om hvilket produkt og hvorfor.

MinMote anmelder: Dette bør du shoppe og droppe fra Kenzo X H&M

Nok et kjendissamarbeid er i butikkene, og MinMote har plukket ut det beste - og absolutt verste - fra kolleksjonen.

kenzo topp

Se info om pris lengre ned i saken. Foto: Produsenten

kenzo topp

Se info om pris lengre ned i saken. Foto: Produsenten

Torsdag ble H&Ms nye samarbeid sluppet, denne gangen med Kenzo. Det franske motehuset er kjent for sine fargesterke plagg med alt fra dyriske print til tegneserieaktige trykk av tigherhoder, noe som også gjenspeiles i den særdeles fargerike kolleksjonen som nå er i butikk.

Prisene varierer fra 299 for et par øredobber, til rundt tusenlappen for en minikjole i silke, og opp til 3999 kroner for en gulvlang aftenkjole, også i silke.

MinMote har saumfart kolleksjonen for å tipse deg om hva som er verdt å sikre seg - og hva du trygt kan stå over.

Trykk på bildene for å se merke og pris.

Dette kan du shoppe:

kenzo

Bluse fra Kenzo X H&M. Foto: Produsenten

kenzo

Bluse fra Kenzo X H&M. Foto: Produsenten

♥ En blå kjolen med masse print er en sikker vinner til julebordsesongen - og enda finere blir den til sommeren med bare legger. Kjolen gjenspeiler Kenzo-stilen på sitt beste - leopardprint og sterke farger, men fortsatt anvendelig. Som nesten hele kolleksjonen, er kjolen i silke, og det forsvarer også den stive prisen.

♥ Et annet anvendelig plagg er den blå silkeblusen. En eksklusiv bluse med en tvist er det perfekte hverdagsplagget - og fargen kler alle.

kenzoshop

Bukse fra Kenzo X H&M. Foto: Produsenten

kenzoshop

Bukse fra Kenzo X H&M. Foto: Produsenten

ANNONSELENKE

♥ Pysjamaslignende sett har lenge vært en trend, og dette er et godt eksempel på hvordan det kan funke til fest. Hvis det blir hakket for vågalt for deg, er det jo bare å bruke settet som nettopp en deilig pysjamas!

Dette kan du droppe:

drop kenzo

Bluse fra Kenzo X H&M. Foto: Produsenten

drop kenzo

Kåpe fra Kenzo X H&M. Foto: Produsenten

♥ Med mindre du er ekstremt glad i dyreprint i kombinasjonen med rødt, rosa OG sort, så er dette neppe et plagg for deg, hverken til hverdags eller fest. Kåpen er ikke billig, og heller ikke anvendelig. Det samme gjelder den grønne blusen, som vil bli for støyete for de fleste - i alle fall oss.

kenzo123

Skjørt fra Kenzo X H&M. Foto: Produsenten

kenzo123

Skjørt fra H&M X Kenzo. Foto: Produsenten

♥ Mens den blå kjolen på bildet over er morsom og anvendelig på samme tid, er dette skjørtet det motsatte. Printet, kappene og lengden gir juletrevibber, og forsvarer ikke prisen på nesten 1500 kroner.

♥ Det største minuset med de rosa støvlettene er at de knapt kan brukes under den norske vinteren. 1999 kroner er mye å betale for å skulle balanse seg gjennom ti centimeter sørpe på stiletthæler av dette kaliberet - særlig når rosafargen garantert er forvandlet til gråbrun etterpå.

Se også siste episode av Trendguiden her:

MinMote
MinMote er Norges største moteside. Vi vil inspirere og opplyse deg, samtidig som du vil finne de siste nyhetene fra moteverden i inn- og utland.

Hvordan var din opplevelse i dag?