Stjel Victoria's Secret-modellenes kule hverdagsstil

RØFFE: På vei inn til øvinen før Victoria's Secret-showet var både Swanepoel og Kroes kledd i sorte strlnoe og shorts. Foto: Getty Images/ All Over Press/ Produsentene

Victoria's Secret-modellene Candice Swanepoel og Doutzen Kroes bytter bort englevingene for rocka og avslappede hverdagsantrekk. Bli inspirert, og stjel stilen. 

Oda Marie Midbøe
Publisert:

Onsdag kveld forrige uke ble årets Victoria's Secret Fashion Show spilt inn i New York. Showet var preget av glitter, fjær og englevinger, og Candice Swanepoel og Doutzen Kroes er blant modellene som hvert år strutter nedover den glitterbelagte catwalken kledd i utsmykket og vågalt undertøy. Selv om de er mest kjent for å posere i minimale antrekk, vet jentene hvordan de skal se bra ut når de vandrer gatelangs på Manhattan, noe de viste da de ankom en av de siste øvelsene før showet brakte løs.

minMote har plukket ut plagg og tilbehør slik at du kan stjele stilen til «englene»:

BOMBER-KUL: Doutzen Kroes er kul og avslappet med en burgunderfarget bomberjakke, skinnskjørt og platåsko. Slik kan du få stilen: Burgunderfarget bomberjakke fra Zara, 499 kr. Sort t-skjorte fra Weekday, 157 kr. Platåsko fra RiverIsland.com, 345 kr. Sort strømpebukse fra Cubus, 99 kr. Sort skjørt fra Hennes & Mauritz, 199 kr. Foto: Getty Images/ All Over Press/ Produsentene

Doutzen Kroes har vært en av «englene» i en årrekke, og ettbarnsmoren er på listen over modellene som tjener mest i verden. Den blonde og høyreiste 28-åringen ankom showets catwalk-øvelse forrige uke kledd i en burgunderfarget bomberjakke, skinnskjørt og høye platåsko.

Det enkle, men kule antrekket gir Doutzen et rocka uttrykk gjennom håret som er løst og litt bustete.

LAIDBACK: Candice Swanepoel er sexy på og utenfor catwalken. Her kledd i denimshorts, lue og grønn parkas. Slik får du stilen: Sort lue fra H&M, 49,50 kr. Sort skinnveske fra Zara, 799 kr. Lyseblå genser fra Newlook.com, 195 kr. Lys denimshorts fra H&M, 249 kr. Sorte boots fra Asos.com, 600 kr. Kakigrønn parkas fra Weekday, 1081 kr. Foto: Getty Images/ All Over Press/ Produsentene

Candice Swanepoel er kvinnen som bar showets «fantasy-bra» - en bh til en verdi av ti millioner dollar. Antrekket var derimot langt mer nedtonet da hun møtte opp for en siste gjennomgang av det spektakulære showet. Kledd i en grønn parkas, en kort denimshorts, og en streetinspirert lue, tydet det heller på at Candice sverger til en avslappet og uanstrengt hverdagsstil.

Vil du stjele stilen til Candice, bør du gå for en denimshorts i et snitt som passer formene dine, og bruke en tett, svart ullstrømpebukse til. Den laidbacke luen finnes det et flust av - les minMotes lueguide og bli inspirert til å finne din favoritt.

Publisert: