Sammenligner Kate Middletons kjolevalg med Jackie Kennedy

SAMMENLIGNES MED KENNEDY: Kate Middleton iført elegant Gucci-kjole. Foto: Getty Images

Hertuginnen av Cambridge (35) får nok en gang skryt for antrekket - denne gangen i en kort minikjole fra Gucci.

Malene Emilie Rustad
Publisert:
ELEGANT: Designerkjolen var stylet med en rød liten veske, hengende perler i ørene og sorte komfertable sko. Håret var krøllet og enkelt satt opp bak med spenner. Foto: Getty Images.

Kate Middleton er kjent for å være et folkelig moteikon og det er ikke første gangen vi lar oss imponere av den britiske skjønnheten. Under et offisielt besøk til Victoria & Albert Museum i Vest-London torsdag, så hertuginnen fantastisk ut i en modig og fargesterk minikjole fra Gucci.

Skryten renner inn internasjonale motemagasiner som Cosmopolitan, Vouge, ELLE og Harpers Bazaar.

Sammenlignes med Kennedy

Spanske Vouge sammenligner Kates kjolevalg med Jackie Kennedys ikoniske stil.

Jackie Kennedy var kjent for sin elegante og tidløse stil. Garderoben hennes bestod av vakre drakter, gallakjoler, dobbeltknappede kåper og ermeløse kjoler - alle med tekkelig og elegant snitt.

Dessuten var perlekjeder og øredobber smykker hun ofte brukte - og flere rader med perler ble stadig sett rundt halsen hennes. Jackies gode smak ble lagt merke til allerede i tiden før hun ble presidentfrue, og i 1960 verserte hun på en liste over verdens best kledde, ifølge VOGUE.

NYHETER

Kim Kardashian skal ha kapret Jackie Kennedys Cartier-klokke.

FARGESTERKE DETALJER: Desginerkjolen er enkel i snittet, men får kontraster og blikkfang ved hjelp av fargerike detaljer og elegangte knapper. Foto: Getty Images

Gucci-bølgen

Tidligere har Kate vært bevisst på å velge billige butikkjeder foran internasjonale motehus, men denne gangen slo hun til med en eksklusiv kjole fra Gucci. I løpet av de siste årene har motehuset fått en oppreisning og merket har blitt mer ettertraktet. I 2015 fikk Gucci ny sjefdesigner, Alessandro Michele, som ble hyllet fra første stund for den internasjonale motepressen.

Siden har de skapt store trender som loafers, belter, it-vesker, rumpetasker og fargerike statement-plagg. I fjor åpnet de sin første butikk her i Norge.

Har du lest? Derfor er Kate Middelton et folkelig moteikon.

Publisert: