Bella Hadid landet kjempekontrakt med Dior

STRÅLTE I CANNES: Bella Hadid strålte om kapp med skuespillerne på den røde løperen under filmfestivalen i Cannes. Foto: Ap
STRÅLTE I CANNES: Bella Hadid strålte om kapp med skuespillerne på den røde løperen under filmfestivalen i Cannes. Foto: Ap

Gigi Hadids (21) lillesøster Bella (19) utnevnt som Diors ansikt utad.

Det er ikke mange år siden Bella først og fremst var kjent for å være Gigis høye, mørke og mystiske lillesøster (og The Weeknds kjæreste) – men nå deler de to smellvakre søstrene utvilsomt plassen i rampelyset.

Bella har nå blitt utnevnt som Diors nye makeup-ambassadør, og ifølge Vogue skal hun debutere som merkets ansikt utad under Dior-showet på Blenheim Palace som går av stabelen i England tirsdag kveld.

A post shared by Jade Snowball (@deafinbothears)

Hovedpersonen selv virker mer enn fornøyd med dagens nyhet. Da hun annonserte samarbeidet på Instagram-kontoen sin skrev hun følgende:

«Jeg er så glad for å annonsere at jeg er den nye ambassadøren til @DiorMakeup !!! Det er en drøm som har gått i oppfyllelse. Gleder meg til showet i dag på Blenheim Palace ❤»

La deg inspirere av Bella: Choker-smykket er tilbake for fullt

I tillegg til å være ambassadør for motehusets sminkelinje vil Bella stå i kameraenes fokus når Dior slipper en web-serie senere i sommer. Den første episoden skal angivelig vise at Bella blir sminket og stylet i forkant av Dior-visningen.

I fotsporene til flere store stjerner

I vinter gikk Bella for Chanel under haute couture-moteuken i Paris, og for Givenchy, Chanel og Miu Miu under Paris Fashion Week, hvor høsten og vinterens trender ble vist frem.

Utenfor catwalken har hun denne våren prydet gjentatte forsider – blant annet Harper’s Bazaar, Vogue, Allure og kanskje aller gjevest: amerikanske Elle sin juni-utgave.

Bella er med andre ord ingen lettvekter i modellbransjen, og nå som hun går inn som Diors ambassadør følger hun i fotsporene til superstjerner som Natalie Portman og Jennifer Lawrence.

Hva blir det neste, Bella? Vi gleder oss til å se.

Finn mer innhold om:

Hvordan var din opplevelse i dag?