SKODILLA: Sarah Jessica Parkers rollefigur Carrie i «Sex og Singelliv» elsker sko. I tv-serien har hun ekstra kjærlighet for skodesigneren Manolo Blahnik. Foto: NTB Scanpix
Nyheter

Sarah Jessica Parker blir skodesigner

Sarah Jessica Parker (48) kommer med egen skokolleksjon neste år. Tv-stjernen samarbeider med skogiganten Manolo Blahnik.

  • Jennifer Bråthen
Publisert:

I den populære tv-serien «Sex og Singelliv» ble vi godt kjent med Sarah Jessica Parkers rollefigur Carrie Bradshaw, hennes kjærlighetsproblemer og evige jakt på det perfekte skoparet. I serien kan vi se Carrie blakke seg på sko fra Christian Louboutin, Jimmy Choo og Manolo Blahnik. Det er derfor ingen overraskelse når Vogue avslører at skuespillerinnen nå får sin egen skokolleksjon.

Kolleksjonen er gjort i samarbeid med George Malkemus, kreativ leder i Manolo Blahnik, og ifølge motemagasinet har Parker gjort sin research og latt seg inspirere av eldre skomerker som Charles Jourdan og Maud Frizon.

Skogale Caroline Skjelbred, stylist i motemagasinet Elle, gleder seg veldig til å se resultatet.

– Det er veldig kult at nettopp dette skjer - Manolo Blahnik er kanskje det kuleste skomerket vi har, sier Skjelbred til minMote.

OPPSIKTSVEKKENDE SKODESIGN: Rollefiguren Carrie ble ofte sett i sko fra Manolo Blahnik. Her er Carrie iført et par klassikere fra skokongen. Foto: NTB Scanpix

Stylisten forteller at Manolo Blahnik er kjent for sin feminine design full av lekre detaljer. Hun påpeker at designeren er spesielt kjent for sin fine skohæl.

Når skokolleksjonen er klar, tror Skjelbred at den vil bestå av en haug oppsiktsvekkende sko.

- Sarah Jessica Parker er uredd når det kommer til å vekke oppsikt. Jeg tipper vi får se en kolleksjon full av ekstravagante detaljer som fjær og strass. Jeg tror også kolleksjonen kommer til å være fargerik - jeg håper vi får se sebramønster, sier stylisten, som selv ikke vil innrømme hvor mange par sko hun har i garderoben.

Skokolleksjonen vil kun bli solgt i det eksklusive varemagasinet Nordstrom i USA, og i tillegg til sko vil kolleksjonen bestå av kåper og vesker. Skoprisene vil ligge på mellom 1100 og 2200 kroner.

– Det er et helt ok prissjikte. Det er langt billigere enn et par sko fra selveste Blahnik, men for mange vil det likevel være en investering, avslutter stylisten som gleder seg til å se det endelige resultatet.

Publisert:

Finn mer innhold om:

  1. Sko
  2. Trender
  3. Kjendiser
  4. Sarah Jessica Parker
  5. Manolo Blahnik

Relaterte artikler

NYHETER

Angrer på skopress i «Sex og singelliv»

TILBEHØR

Skoene vi ønsker oss fra Sarah Jessica Parkers nye kolleksjon

KLÆR

Sarah Jessica Parker med Carrie Bradshaw-øyeblikk

MOTE

Moteyndlingen Olivia Palermo giftet seg i shorts og genser

KJENDIS

12 antrekk fra «Sex og Singelliv» vi elsker

NYHETER

Alt vi vet om «And just like that...»

TILBEHØR

Fem unike luksussko vi drømmer om