Nå kommer shoppingspillet

Har du lyst til å prøve deg som stylist, eller er en shopoholiker med lite penger på kontoen? I det nye shoppingspillet kan du shoppe så mye du vil uten å bruke én krone.

Mari Glans
Publisert:

Nintendo lanserer spillet «Style Boutique», et spill hvor du jobber i en motebutikk samtidig som du blir lært opp av en proff til hvordan du setter sammen antrekk til kunder med forskjellige stiler og budsjett.

I spillet gjelder det å finne stilen til kunden, om kunden ser sukkersøt ut, må du velge feminine farger og snitt. Noen ganger får du i oppgave å finne spesielle designerplagg, og jo mer fornøyd kunden er, jo mer poeng og penger får du.

- Gruelig repeterende

Det finnes det 16 forskjellige merker i forskjellige prisklasser å velge mellom. Du må passe på å holde budsjettet til kundene, og kle dem opp etter sesong. Etter hvert jobber du deg opp i butikken, og får ansvar for å kjøpe inn klær og ta mer ansvar.

For shoppinggale jenter kan spillet høres morsomt ut, men VG Netts anmelder var ikke så veldig imponert, og mener at spillet er «gruelig repeterende.».

Les hele anmeldenlsen av «Style Boutique» her!

minMote-redaksjonen må si seg litt enige med VG Netts spillanmelder, shopping er bedre i virkeligheten!

Publisert:

Finn mer innhold om: