Dette skal fjerne rynkene

Disse produktene hevder de kan skjule rynker og fjerne aldringstegn, uten bruk av botox eller kirurgiske inngrep.

Cathrine Elnan
Publisert:

Det er naturlig at smilerynkene blir mer synlige og at øyelokkene blir tyngre etter hvert som man blir eldre. Samtidig ønsker de fleste å se unge ut så lenge som mulig, og ansiktet er stedet hvor alderen synes best. Derfor er det kanskje ikke så rart at kvinner og menn omfavner varer som skal få dem til å se yngre ut.

I Storbritannia og USA dukker det stadig opp produkter for kvinner og menn som vil fjerne rynker og aldringstegn, uten å måtte ty til kirurgiske inngrep eller botox. Det nyeste på markedet er en gjennomsiktig tape som løfter øyelokkene.

Ifølge Daily Mail har Hollywood-kjendisene brukt tapen som en skjønnhetshemmelighet i flere år. Tapestripsen, som har fått navnet «The Eye Secret» plasseres på det hengende øyelokket, og skal visstnok løfte den overflødige huden over øynene. Dette gir ifølge produsentene inntrykk av et yngre og mer åpent øye, og resultatet varer så lenge tapestripsen er festet til huden.

– Jeg har brukt disse tapebitene på unge, trøtte modeller for at de skal se mer våkne ut. Eldre kunder ser mange år yngre ut, og øynene blir mer åpne, sier make-up-artist Lisa Valencia til Daily Mail.

Botox-salget til himmels.Så mye har omsetningen av botox økt i Norge!

Rynkeplaster

Kjendisene har også andre ess i ermet, ifølge Daily Mail. Små brune plaster, kalt «Frownies», ser på seg selv som et reelt alternativ til botox. Før bruk ser plastrene ut som brunt, tørt papir. Når de settes på plass skal lappene fuktes og deretter klistres til pannen. Etter å ha hatt plasteret på plass i flere timer, aller helst over hele natten, skal huden være glattet ut og rynkene jevnet bort.

Effekten varer ikke i mer enn et par timer, men det skal være nok tid for kjendisene til å gå ned den røde løperen. Det tidligere sexsymbolet Raquel Welch har fortalt at hun er trofast fan av «Frownies», og det samme skal skuespilleren Rene Russo være.

Vil du forebygge rynker?Her er ti tips!

Oppstrammende hestehale

Å dra håret tilbake i en stram hestehale er et annet kirurgifritt triks for Hollywood-kjendisene. Sarah Jessica Parker og Madonna blir ofte sett med håret gredd bak i en stram topp eller hestehale, noe som løfter øynene og brynene. Selv om det ikke er en permanent løsning, er trikset lett å variere og det strammer opp huden i ansiktet.

Relevante artikler videre:

Vil du sminke deg yngre?Slik gjør du det!

Botox-salget øker verden over. Slik blir stjernene klare for rød løper

Tror ikke på det naturlige! Designer Donatella Versace

Spanx lanserer nå hold-in for menn! Les mer her!

Publisert:

Finn mer innhold om: