Nå kommer hold-in undertøy for menn

Den kortsiktige løsningen for alle menn med uønskede valker er her. Nå lanseres singleter og t-skjorter med hold-in effekt for menn.

Mari Glans
Publisert:

Mens kvinner i årevis har kunnet skjule ekstra valker med forskjellige hold-in produkter, har det vært få alternativer for menn som ønsker en oppstramming under klærne.

Hold-in undertøyet fra det amerikanske merket Spanx har lenge vært en favoritt blant kvinnelige kjendiser i USA, og nå lanserer merket også undertøy for menn som skal holde inne valkene.

Merket kommer med en singlet og to forskjellige typer t-skjorter som kan brukes under andre klesplagg. Undertøyet ser helt likt ut som vanlige singleter og t-skjorter, men er i et sammentrukket bomullsstoff som skal holde inne magen og forme brystet, uten å lage bulker som synes gjennom klærne.

Jukser med undertøy!Cellulittundertøy utsolgt på rekordtid

Fikk undertøy levert på døren

- Menn i livet mitt (og i Hollywood) har spurt meg om å lage Spanx for menn i flere år nå, så jeg ble inspirert til å lage komfortable og effektive underskjorter som gir umiddelbar viskning, sier grunnleggeren bak merket, Sara Blakely til People.

Kvinnelige stjerner i USA har lenge sverget til hold-in produktene fra det amerikanske merket. Alle fra Nicole Richie til Kim Kardashian og Jessica Alba hevder at det er hold-in undertøyet som gir dem den slanke silhuetten på den røde løperen. Det var en stund så mye snakk om Spanx i mediene, at skuespiller Steve Carell begynte å spøke med at han elsket å bruke Spanx selv.

Skal du handle fra utlandet?Her er alt du trenger å vite om netthandel

I følge People var Carell en av de mannlige kjendisene som fikk hold-in singletene levert på døren før Golden Globe-utdelingen tidligere i år. Andre kjendiser som fikk Spanx var blant annet Alec Baldwin og Matt Damon.

Underskjortene kommer i butikk i midten av mars, og vil koste rundt 350 norske kroner.

Relevante artikler videre:

Ta vare på støvlettene dine!Les guiden her

Håret skades i kulda. Her er ekspertrådene

Flere hudpleietips!Slik forebygger du tørr hud

Lyst på noe nytt?Lag din egen partytopp!

Publisert:

Finn mer innhold om: