Dette er ansiktet til Madonnas og Lourdes' kleskolleksjon

Etter mye spekulasjon er det klart at «Gossip Girl»-stjernen Taylor Momsen skal fronte Madonna og datterens nye kleskolleksjon.

Cathrine Elnan
Publisert:

Mye har blitt sagt om Taylor Momsens rebelske klesstil, og omtalen har ikke bare vært positiv. Den 16 år gamle skuespilleren, som er best kjent fra tv-serien «Gossip Girl», har den siste tiden vist seg i både nettingstrømper, tettsittende korsetter og avslørende strømpeholdere. Nå blir Momsen ansiktet til Madonna og Lourdes’ (13) kolleksjon «Material Girl», som er beregnet for barn og unge mellom 13 og 25 år.

Vil du vite mer om kolleksjonen?Se video her!

Rocka og feminin

«Material Girl» blir lansert hos den amerikanske kleskjeden «Macy's» i løpet av august og inneholder både klær, sko, smykker og tilbehør. Kleskolleksjonen skal blande tøffe og feminine elementer, og plaggene har en miks av blomstermønster og mer rocka detaljer,som nagler og lær.

Det er ikke alle som er like begeistret for Madonnas nye prosjekt, enkelte mener at klærne hører mer hjemme på strippere enn i en skolegård. Kanskje var det også derfor valget falt på Taylor Momsen som ansikt til kolleksjonen, hun har allerede som 16-åring rukket å bli kjent for sin provoserende klesstil.

Liker du Madonnas stil?Se de popikonets stilforandringer her!

Relevante artikler videre:

La neglene synes!Her er de hotteste neglefargene

Stor moteguide!Her er trendene som gjelder til våren

Lilla er hot på øynene!Slik får du looken

Den hotteste hårfargen!Platinablond vår

Publisert: