Trendy høstfrisyrer

Gi høstgarderoben er enkel og billig oppdatering ved å endre hårfrisyren din. Her er høstens hotteste frisyrer.

Mari Glans
Publisert:

Det er noe å velge mellom for de fleste innen hår denne sesongen. Enten du liker retromoten, en mer rocka look eller den minimalistiske stilen finner du flere varianter for håret du kan velge for en trendy look i høst.

Sideskill

Den brede sideskillen er tilbake for fullt denne høsten. Bruk skillen til å gi en elegant og androgyn tvist til dine herreinspirerte antrekk, eller bruk den i kombinasjon med en av høstens trendy hestehaler. Denne sesongen er både stramme og rufsete varianter helt i tiden, så det er bare å finne sin favoritt. Jo bredere, jo bedre.

Smink deg i høstens trender!Her er høstens makeup-trender

Bustete oppsetninger

Du kan gjerne sette opp håret ditt i høst, og den mest trendy varianten var voluminøs og rufsete. Gjør en retroinspirert frisyre mer moderne ved å rufse den til, eller skap en mer oppsiktsvekkende frisyre ved å lage ekstra mye volum på topp.

Det du trenger er en tett tuperingskam for å skape rufsete volum, en teksturspray for å få grovere hår som er lettere å jobbe med, hårspenner og strikk, og en god hårspray for å feste frisyren til slutt.

Smink deg til perfekt hud.Les vår guide her!

Tilfeldig hår

En annen tydelig tendens for denne høsten er at håret skal se ut som du bare har latt det lufttørke før du gikk ut døren. Tilfeldig og lett bustete hår ble sett på visningene til balnt annet Chanel, Marc Jacobs, Dries van Noten og Vanessa Bruno, og skaper en kul kontrast til høstens minimalistiske plagg og myke strikkegensere.

Men denne looken krever også litt produkter, selv om det ikke skal se sånn ut. Det beste er å bruke et hårpudder som både gir volum og en matt effekt.

Slik bruker du hårpudder.Få tips fra frisør Agnes Gulbrandsen

Fønet volum

Få den perfekte 70-talls looken med perfekt fønede lokker. Den fineste varianten ble sett på visninge til Chloé, med volum i bunnen og myke bølger og vipper i lengdene. Kjøp deg en god rundbørste, varmebeskyttende spray og sett igang med øvingen. Resultatet skal være mykt og glamorøst.

Det hotteste høsthåret.Stjernene digger tontonet hår

Hestehale

Hestehalen er tilbake for fullt denne sesongen, og det i alle slags varianter. Høye, lave, sidestilte, glatte, bustete, her er det bare å velge og vrake. Denne hverdagsklassiskeren kan bli festfin med enkle grep, bare bruk glansgivende produkter og lag noen flotte korketrekkere i endene, som vist hos Louis Vuitton denne høsten.

Se høstens fineste hestehaler.Hestehalen er tilbake for fullt

60-talls inspirert

Nå er den elegante looken fra 50- og 60-tallet tilbake for fullt, og Prada viste både klær og hårfrisyrer som er perfekte eksempler på dette. Sats på frisyrer med mye volum i kronen og pynt opp i fronten med hårbånd i alle varianter.

Et godt tips er å bruke løshår eller en såkalt «hair donut» for å få ekstra mye volum om du lager en topp. Tupér håret godt og gre over de øverste hårene for å få en glatt overflate før du fester frisyren med hårspray.

Relevante artikler videre:

Plei håret ditt riktig!Les vår hårpleie-guide her!

Ønsker du volum?Slik får du superhot hår

Dårlig hårdag?Dette redder deg fra hårkrisene

Frisørskrekk?Slik blir du fornøyd hos frisøren

Publisert: