Hold deg fresh på festival

Det krever god planlegging å holde seg fresh under en festivaluke. Her er tipsene som gjør at du fortsatt kan være skjønn på festival, selv om gjørma står til knærne og nærmeste dusj er langt unna.

Mari Glans
Publisert:

Det er flere utfordringer i møte for de som er så heldige at skal på festival i sommer. Teltliv uten innlagt vann krever gode løsninger. Heldigvis har vi laget en pakkeliste med alt du trenger for å opprettholde en viss form for skjønnhetsrutine gjennom hele uka.

Våtservietter

Det viktigste du kan ha med på festival er våtservietter av alle slag. Det er lurt å ha antibakterielle servietter for hendene, intimservitter for intime områder, renseservietter for sminke, og det finnes attpåtil servietter som fungerer som deodorant. Babyservietter er kjekt å ha om du vil vaske lett over hele kroppen, spesielt om du er gjørmete.

Antibakteriell gelé

De små flaskene er kjempesmarte å ha med i veska for å vaske hendene etter toalettbesøk.

MinMote.no - Norges største moteside

Toalettpapir

Ofte er det tomt for toalettpapir på festivaldoen. Ha alltid med litt i veska for å være sikker.

Solkrem

Dette er et viktig festivalprodukt som ofte blir glemt. Når man tilbringer hele dagen ute i sola er det viktig å beskytte seg godt. Bruk høy faktor og smør deg inn ofte. Kjøp også en ministørrelse til å ha med i veska.

MinMote.no - Norges største moteside

Sminke

Det trengs ikke mye sminke på festival, men litt må gjerne til for å føle seg vel. Ta med mineralfoundation i pulverform for enklere å kunne legge foundation uten de store speilmulighetene. Concealer, lipgloss eller lipbalm med solfaktor og kremrouge er enkle måter å raskt se friskere ut på. Bruk vannfast maskara som tåler en regn- eller ølsprut.

MinMote.no - Norges største moteside

Tannkrem og tannbørste

Dette er de to viktigste produktene man trenger hvis man vil føle seg fresh på festival.

Solbriller

Solbriller er perfekt for å skjule hovne festivaløyne, og beskytter i tillegg øynene for solen og tidlige aldringstegn.

MinMote.no - Norges største moteside

Håndkle og bikini

Ofte er det bademuligheter på festivaler, i tillegg er det greit å kunne dekke seg litt til i en bikini om det er fellesdusjer.

MinMote.no - Norges største moteside

Ministørrelser

Du sparer mye plass på å ta med reisestørrelser på produktene du bruker til vanlig. Bodylotion, deodorant, dagkrem, shampo og dusjsåpe kommer ofte i rimelige ministørrelser. Ta også vare på små parfyme- og kremprøver, dette er perfekte festivalstørrelser.

Tørrshampo

Dette er redningen for fett festivalhår. Spray tørrshampo i hårrøttene, rufs til, og vips - håret er (nesten) så godt som nyvasket.

Følg minMote på Twitter!
Publisert:

Finn mer innhold om: