Store rumper er sommerens største trend

Takket være stjerner som Kim Kardashian, Serena Williams og Jennifer Lopez har store bakdeler fått en ny vår.

Cathrine Elnan
Publisert:

Runde rumper er sesongens hotteste trend, og det er blant annet kjendisene som kan ta mye av æren for det nye kroppsidealet, ifølge Daily News. Serena Williams er en av stjernene som åpenhjertig forteller om den runde bakdelen sin.

– Jeg har en formfull kropp. Jeg har store pupper og denne massive rumpa, men jeg liker å se annerledes ut, sier Williams i augustutgaven av magasinet Harpers Bazaar.

Med denne uttalelsen føyer hun seg inn i rekken av kjendiser som åpent og frittalende har omfavnet sine bredere bakdeler i løpet av sommersesongen. Kim Kardashian er en annen kjendis som forteller hvordan hun endelig setter pris på sin runde rumpe, etter at hun ble mobbet for størrelsen gjennom skoletiden.

– Jepp, jeg er jenta med den store rumpa. Jentene på skolen pleide å klype meg i rumpa og fortelle meg hvor stor den var. Det var bare på tull, men jeg prøvde allikevel å dekke den til med skoleuniformen min. Nå har jeg lært meg å sette pris på den, sier Kardashian til Daily Telegraph.

Trodde du modellene hadde perfekte rumper?Modellrumper trenger tjue lag med sminke!

Brasilianske idealer

Datteren til Madonna, Lourdes, skrev nylig i bloggen sin at hun elsket åttittallsshorts som fikk rumpa til å se større ut. Og den amerikanske trendforskeren Sharon Graubard mener at store bakdeler er en trend som har kommet for å bli.

– Jeg tror det handler om at vi har fått større mangfold i befolkningen, og en bredere forståelse og aksept av begrepet skjønnhet, sier Graubard.

Hun forteller at afroamerikanske og latinamerikanske kulturer lenge har hyllet store og formfulle bakdeler, og at brasilianske modeller har bidratt til å bevege det ideelle kroppsbildet mot en rundere variant.

Vil du bli kvitt cellulittene?Her finner du tips som kan hjelpe!

«Push-up»-truser

Og siden det ikke er alle som kan skryte på seg en formfull rumpe fra naturens side, har det dukket opp en rekke produkter som skal få bakdelen til å se større og fyldigere ut. Hjelpemidler som «Bump-A-Booty», «Butt-Lifter» og «Booty Pop» har inntatt markedet for å bistå jenter som ønsker en rundere rumpe.

Relevante artikler videre:

Trøbbel med å finne riktig bh-størrelse?Sjekk ut vår guide her!

Ny bh hevder å fjerne rynker!Les saken

Overraske kjæresten med noe nytt?Selvlysende undertøy er saken!

Stjernene jukser også!Se stjernene som bruker parykk

Publisert: