«Vulvaskjerf» til 7000 kroner vekker oppsikt

SKAPER REAKSJONER: Pelsskjerfet fra Fendi har fått sosiale medier til å koke. Foto: Fendi

Luksusmerket Fendi sitt nye skjerf får folk til å trekke assosiasjoner til at de blir født på ny. 

Ingeborg Aspeli
Publisert:

Det italienske motehuset med Karl Lagerfeld i spissen har lansert et skjerf som har fått mye oppmerksomhet. Skjerfet har navnet «The touch of fur shawl» og har en prislapp på omtrent 7000 norske kroner. Det er lyserosa og har ekte revepels rundt kanten.

Ifølge The Guardian er det mange som trekker likhetstrekk med en vulva, altså det kvinnelige kjønnsorganet, og hvis man har det på seg kan det se ut som man blir født på ny.

SKJØNNHET

Skjønnhetsprodukter til underlivet

Sosialer medier begynte å koke da bilder av skjerfet dukket opp. En Twitter-bruker skriver at skjerfet ser enda verre ut hvis man snur det opp ned, mens en annen skriver at hvis man matcher skjerfet med en rød badehette, kan det se ut som en klitoris.

untitled link

Etter skjerfet fikk mye oppmerksomhet har det blitt fjernet på Fendi sin nettbutikk. Men du kan fortsatt få tak i skjerfet i både blått og rødt.

NYTT TILBEHØR? Den røde varianten av skjerfet er fortsatt til salgs. Foto: Fendi
SKJØNNHET

Nå skal det være full busk

Teen Vogue skriver om det er usikkert om det er et slags stunt, eller om de har laget det uten å se likheten til en vagina.

– Uansett, reproduksjonssystemet er ingenting å skamme over, så hvorfor ikke kle seg i det, skriver magasinet videre.

Les også (krever innlogging): 14 kvinner viser frem sitt eget underliv

Andre har benyttet anledningen til å gå imot Fendi ettersom skjerfet består av ekte pels, skriver The New York Post. Flere store motehus de siste årene har sagt nei til pels, men det italienske motehuset holder sterkt på sitt og pels er fortsatt en viktig del av kolleksjonene.

Publisert: