Macaulay Culkin overrasket på Gucci-catwalken

CATWALK-MODELL: «Alene hjemme»-stjernen Macaulay Culkin overrasket alle og dukket opp på catwalken til selveste Gucci.

Det italienske motehuset krydret catwalken med kjendiser.

Malin Gaden
Publisert:

De store merkene er ikke fremmed for å hente inn verdens største stjerner til å gå ned catwalken deres og vise frem deres nyeste kolleksjon. Nylig så vi for eksempel at Balenciaga hadde et samarbeid med selveste Simpsons!

Men overraskelsene stopper ikke der. Nylig viste nemlig Gucci frem sin rykende ferske kolleksjon, og da var «Alene hjemme»-stjernen Macaulay Culkin (41) blant modellene.

OVERRASKET: Har Macaulay Culkin en lysende modellkarriere foran seg?

Kanskje det har noe med det at kolleksjonen til det italienske merket ble vist frem i Los Angeles, USA, hjemlandet til skuespilleren? Eller kan det rett og slett være at Gucci bare er glad i å overraske?

Uansett årsak ble det hele omtalt av medier over hele verden. Avisen Evening Standard ble faktisk så imponert over catwalk-prestasjonene til skuespilleren at de valgte å kalle ham «den fødte supermodell».

Se Culkin på catwalken her:

NYHETER

Er «Squid Game»-stjernen motebransjens nye favoritt?

Culkin var derimot ikke den eneste kjendisen Gucci hadde spurt om å ta del i showet deres. På catwalken så vi nemlig også stjerner som Jared Leto (49) og Jodie Turner-Smith (35).

STJERNESPEKKET: Jared Leto var også blant de kjente menneskene som var en del av Guccis modellbesetning.

Den første raden på motevisningen bugnet også av kjendiser! Gwyneth Paltrow (49), Miley Cyrus (28), Billie Eilish (19), Lizzo (33) og Dakota Johnson (32) var bare noen av de kjente fjesene som hadde møtt opp for å se hva Gucci-designer Alessandro Michele har funnet på nå.

KLAR FOR FEST: Miley Cyrus (t.v.) og Billie Eilish (t.h.) ga hverandre en god klem på Gucci-visningen.
PÅ FØRSTE RAD: Gwyneth Paltrow hadde også tatt turen for å se på Gucci-visningen.
KLEDD I GUCCI: Artisten Lizzo hadde fått på seg Gucci fra topp til tå for anledningen.
GUCCI-VENN: Dakota Johnson har hatt på seg Gucci ved flere anledninger. Her sammen med Billie Eilish.
Publisert:
Malin Gaden
Malin er journalist i VG. Hun skriver saker innenfor MinMotes kategorier interiør, skjønnhet og mote, men har også stor interesse for å utvikle nye ideer og konsepter for merkevaren.