Reinsve side om side med superstjernene

PÅ FØRSTE RAD: Renate Reinsve side om side med Joe Jonas, Sophie Turner og Gemma Chan.

Skuespilleren i celebert selskap på første rad under Louis Vuitton-visning.

Elise Alexandra Gulbrandsen
Publisert:

At skuespiller Renate Reinsve (34) er inne i det gode moteselskap er det liten tvil om. Nylig satt hun på første rad under Louis Vuittons motevisning i Paris.

Hun hadde fått plass side om side med superstjernene Joe Jonas og Sophie Turner.

Reinsve skapte seg kjapt et navn i motebransjen etter premieren på filmen «Verdens verste menneske», og etter at hun vant pris under filmfestivalen i Cannes som beste kvinnelige skuespiller. Søndag har hun også mulighet til å hente hjem en Bafta-pris, og vi venter spent på å se antrekket.

Louis Vuitton har trykket Reinsve til sitt bryst, og kledd henne opp ved flere anledninger. Under visningen var Reinsve (selvfølgelig) kledd opp i Louis Vuitton fra topp til tå.

YNDLING: Louis Vutitton-designer Nicolas Ghesquière har ved flere anledninger kledd opp Renate Reinsve. Her hadde hun fått spreke tights og smokingjakke. Øynene var sminket med matchende grønn eyeliner.

Skuespilleren har også selv delt bilder fra turen til moteuken i Paris, og skrevet to klappe-emojier mens hun tagger Louis Vutitton-designer Nicolas Ghesquière.

Reinsve har fått en fot innenfor det gode selskap i Hollywood, og samarbeider med stylisten Karla Welch som også har navn som Hailey og Justin Bieber på kundelisten.

Under visningen i Paris satt Reinsve ved siden av ekteparet Joe Jonas (32) og Sophie Turner (26). Jonas må nesten kunne kalles en ekte norgesvenn, nå som han også er aktuell med sitt samarbeid med Kygo. Sophie Turner er for de fleste kjent for sin rolle Sansa Stark i TV-serien «Game of Thrones».

Paret er ingen nye navn i Louis Vuitton-sammenheng. Da de giftet seg i 2019, var Turner kledd opp i kjole designet av Louis Vutitton-designer Nicolas Ghesquière, som skal ha tatt over 1050 timer å lage.

Året etter at de giftet seg fikk de sitt første barn sammen. Flere amerikanske medier, som E! og US Weekly, skriver også at paret nå venter sitt andre barn. De to har ikke kommentert sakene.

STJERNEPAR: Joe Jonas og Sophie Turner.
Publisert:
Elise Alexandra Gulbrandsen
Elise Alexandra er journalist i VG. Her skriver hun om mote, interiør og skjønnhet. Hun har en forkjærlighet for bruktshopping, og vil inspirere deg til å finne din egen stil.