Billie Eilish' frisør: – Begynnelsen på en ny æra

DROPPET SIGNATUREN: Billie Eilish har gått bort fra neongrønne røtter og svarte lengder - til fordel for blondt hår. Foto: John Locher/AP.
DROPPET SIGNATUREN: Billie Eilish har gått bort fra neongrønne røtter og svarte lengder - til fordel for blondt hår. Foto: John Locher/AP.

Popstjernen har gått fra svart og neongrønt til lys blond. Dette må du tenke på om du skal «ta en Billie».

Billie Eilish nye, blonde frisyre satte nærmest fyr på Instagram. I løpet av seks minutter satte bildet rekord som det som rasket har nådd en million likes.

Det er frisøren Lissa Renn som har stått bak transformasjonen.

– Så stolt og beæret! Billie har vært kunde hos oss i over seks år, og det er så gøy å se henne vokse og utvikle seg som artist og kvinne. Jeg er utrolig takknemlig for at hun stolte på meg til å skape hennes nye stil, og begynnelsen på en ny æra.

A post shared by lissarenn (@lissarenn)

Tror på trend

Frisør Lotte Myrseth, som jobber på salongen Syvogtyve i Oslo og har over 28.000 følgere på Instagram, sier at hun har sett bilder av Elish i parykk de siste dagene, og ble overrasket da hun så stjernens nye look.

– Jeg tenkte først at det er en parykk. Når hun kom ut med den nye looken i går, ble jeg ganske overrasket. Det er et stort sjokk fordi hun har gått fra noe ganske crazy, til noe ganske vanlig, sier Myrseth.

Frisøren tror den shaggy frisyren og den blonde fargen nå vil oppleve en oppsving.

– Jeg tror ikke den vil bli sett på som crazy lenger. Det er så kult med en kortere lengde foran og masse lag. Hun normaliserer en varmere blondfarge, og jeg håper flere kommer til å like det nå. sier Myrseth.

Ifølge amerikanske Elle la Elish' frisør også ut en post hvor hun fortalte om prosessen. Den er nå slettet.

– Det tok seks uker å få alt det svarte ut av lengdene uten å ødelegge det, samtidig som hun har fulgt mitt strenge hårpleie-regime. Vi elsket faktisk alle stegene når vi løftet fargen, men sluttresultatet er 🔥, skrev frisøren.

PARYKK: For kun få dager siden var Billie Eilish på Grammy-utdelingen med det som viser seg å være en parykk for som skjulte den pågående hårtransformasjonen. Foto: Kevin Mazur / EPA.
PARYKK: For kun få dager siden var Billie Eilish på Grammy-utdelingen med det som viser seg å være en parykk for som skjulte den pågående hårtransformasjonen. Foto: Kevin Mazur / EPA.

Ikke bra for håret

Om du vil «ta en Billie», må du være forberedt på at det er en prosess som tar tid.

– Det er ikke bra for håret, og det kan bli ganske stekt og ødelagt. Det er ikke alle hår som ville ha tålt det, sier Myrseth.

Etter at et hår er blitt bleket som dette, trenger du også ekstra hårprodukter.

– Det krever gode produkter som bygger opp håret, sier Myrseth som tipser om hårpleie fra Olaplex og Shu Umeura.

Og nettopp denne fargen og overgangen bør du holde deg unna å prøve på hjemmebane, ifølge frisøren.

– Absolutt ikke, spesielt ikke om du har svart og grønt hår i utgangspunktet.

Selv har hun ingen planer om å følge i Eilish' nye fotspor:

I tillegg til musikken er Eilish kjent for en vill klesstil som inneholder alt fra ekstravagante luksusplagg til oversized heftig streetwear.

Elise Alexandra Gulbrandsen
Elise Alexandra er journalist i VG. Her skriver hun om mote, interiør og skjønnhet. Hun har en forkjærlighet for bruktshopping, og vil inspirere deg til å finne din egen stil.

Hvordan var din opplevelse i dag?