Slik skjuler du julemagen i festsesongen

Det blir ikke jul uten deilig julemat, men når årets julemiddag er inntatt er det verken behagelig eller flatterende å ha på seg den trangeste kjolen eller den strammeste buksa i skapet. Med disse plaggene kan du imidlertid nyte julemåltidene fullt ut uten å tenke på at det synes.

Martine Lunder Brenne
Publisert:

Motenettstedet Fabsugar.com har listet opp de beste plaggene som kan skjule magen etter at den er fylt med alt fra pinnekjøtt til ribbe og julekaker. Dessuten blir kvelden en langt hyggeligere affære hvis man slipper en gnagende bukselinning eller en kjole som gir pusteproblemer.

minMote har funnet en rekke plagg som er både festfine og behagelige - for hvem vil vel droppe det ekstra kakestykket i jula?

Se også:Vinterens lekreste clutchvesker

Draperte kjoler med strikk i livet

En kjole med strikk i livet er både komfortabelt og flott ettersom den gir kjolen fasong ved å markere midjen. Den norske jula er som regel kald og lange ermer er derfor et must.

Draperingsdetaljer er flatterende, mens v-utringning har en forlengende effekt. Hva med en knallrød og ultraeksklusiv kjole fra italienske Miu Miu til julefesten? Reptilmønster også superhot i vinter og ikke minst kan det ha en flatterende effekt.

Eventuelt kan du vise beina i en kort variant - like sexy som det er behagelig.

Se også:Pynt deg varmt i vintersesongen

Bukser som ikke strammer

De fleste kjenner følelsen av å måtte åpne flere og flere knapper på buksa ettersom middagen trekker ut.

Heldigvis finnes det nå en rekke alternativer helt uten knapper eller glidelås. Haremsbuksen har lenge vært i motebildet og finnes i de fleste kjedebutikkene. Danske Malene Birger har julens mest glamorøse, en paljettdekket kreasjon med strikk i livet.

Et annet trendy plagg akkurat nå er buksen med helt vide bein. Buksen ser nesten ut som et landt skjørt og kan matches med både pyntede topper og deilige strikkegensere denne vinteren.

En siste klassiker er leggingsen, som nå finnes i et utall materialer og farger. Match den med en oversides genser eller bluse for en pyntet og behagelig juleantrekk.

Se også:Ti skjønnhetskupp til under 200-lappen

Empireliv

En kjole med empireliv er perfekt hvis du ønsker å skjule magen.

En kort babydoll-kjole kan være både søt og sexy, mens en langermet tunika med empireliv er en annen klassiker.

Empireliv på fotside kjoler er dessuten ikke bare nydelig, men også en stor kjendisfavoritt på den røde løperen.

Se også:Årets 20 best kledde kvinner

Sorte plagg

Mens hvit er forstørrende, er sort både forminskende og flatterende. Med en helsort antrekk er det vanskelig å trå feil, enten du velger skjørt, bukse, kjole eller kanskje en jumpsuit?

«Den lille sorte» er et sikkert valg i julen, eller du kan velge en fotsid kjole for en ultraglamorøs look.

Se også:10 julebordkjoler som aldri slår feil

Følg minMote-bloggen her!

Publisert:

Finn mer innhold om: