Nyheter

Skuespillerne har klippet av seg alt håret - sjekk bildene her

Filmskuespillere må ofte forandre utseende for rollefigurene sine. Nå har både Anne Hathaway (29) og Charlize Theron (36) gjort nettopp det.

  • Jennifer Bråthen
Publisert:

Den sørafrikanske skuespillerinnen Charlize Theron glitret i eksklusiv design da hun ankom premieren på sin nyeste film «Prometheus» i London i begynnelsen av juni. Nye bilder av blondinen viser imidlertid at hun har skiftet frisyre.

Den 36 år gamle skjønnheten viste frem sin nye look under en shoppingrunde i Beverly Hills med sin sønn Jackson på armen. Ved første øyekast kan de se ut som stjernen har håret samlet i strikk, men Theron har barbert hodet og latt lokkene falle. Therons pressekontakt bekrefter overfor Huffungton Post at stjernen har barbert seg og at hennes nye sveis er forberedelser til hennes rolle Furiosa i «Mad Max: Fury Road».

Charlize Theron er ikke den eneste kvinnelige skuespilleren som nylig har forandret på utseende. Også brunetten Anne Hathaway har latt lokkene falle. Nå har den «The Devil wears Prada»-skuespilleren en frekk Pixie-frisyre.

Det flotte resultatet viste hun frem da designeren Stella McCartney inviterte til hagefest i forbindelse med visningen av sin nye kolleksjon. Den moteinteresserte skuespillerinnen kombinerte den nye sveisen med t-skjorte, hvit dress og klassiske solbriller fra Ray-Ban. Hathaways sommerfrisyre kommer også i forbindelse med en filmrolle. Stjernen er med i en ny innspilling av «Les Miserables», hvor hennes rollefigur Fantine må klippe av seg og selge håret for å ta vare på barnet sitt.

LES OGSÅ: Dette er verdens hotteste par

LES OGSÅ: Kanye Wests sko skaper hysteri– prislapp: 500.000 kroner!

Publisert:

Finn mer innhold om:

  1. Hår
  2. Charlize Theron
  3. Anne Hathaway

Relaterte artikler

NYHETER

Charlize Theron: – Jeg blir feit og jeg får kviser

NYHETER

Sminken og håret fra Oscar - slik gjør du det hjemme

NYHETER

Se opp for denne jenta - Emma Stone vekker oppsikt

NYHETER

Charlize Theron stjal Dior-showet i råsexy gullkjole

KJENDIS

Blake Lively er ikke lenger blondine

NYHETER

Rihanna ankom rød løper med ny sveis - sjekk bildene fra VMAs kjendisfest

NYHETER

10 gode grunner til at du bør klippe håret kort