Dette ønsker motebransjen seg denne våren

Motebransjen er først ute med det siste og er med på å skape trender. Her ser du hva de vil satse på denne våren.

Jennifer Bråthen
Publisert:

Hans Hallseth, selger hos Acne:

Hans Hallseth er selger hos det svenske motehuset Acne. Han har en klassisk og tidløs stil med en egen vri.

– Jeg elsker hvite skjorter! Det vikstigste er at skjortene er i gode materialer. Øverst på ønskelisten er likevel trenchcoaten fra Simon Spurr med skinnermer.

– Jeg tar alltid utgangspunkt i rene og enkle produkter, men kjører gjerne korte dressbukser sammen med klassiske sko i ikke så klassiske farger. Det samme gjør jeg for våren, der fargepaletten inneholder hvitt, beige, brunt og blått.

LES OGSÅ: Her er minMote-redaksjonens ønskelister for våren

Elisa Røtterud, moteredaktør i Cosmopolitan:

Elisa sverger til svart om vinteren og lyst om sommeren. Akkurat nå er hun svak for en romantisk stil med rocka undertoner. Hun er opptatt av kvalitet og investerer heller i én god kasjmirgenser fremfor flere billige plagg.

– Denne våren ønsker jeg meg et langt skjørt. Jeg elsker når plagg blafrer i vinden. Da føler jeg meg som en kloning av Carrie Bradshaw og Julia Andrews i "The Sound of Music". Det er så romantisk!

– Skjørtet skal kombineres med en singlet fra Petit Beateau - det franske merket har de beste basisplaggene. Antrekket toppes med boots fra Jimmy Choo som både er litt cowboy og litt tidløse!

T-Michael, designer:

Nåløyet-vinneren T-Michael er en av Norges fremste herredesignere. Han er svak for skreddersydde plagg i ull, skjorter med stramt snitt og detaljer som mansjettknapper og ringer.

– Den klassiske stilen min varierer lite fra dag til dag, men jeg liker å toppe antrekkene mine med nye detaljer. Jeg setter blant annet pris på kraftige skjerf og spesielle boots.

– Ringen fra Bjørg Jewellery er en kul detalj som spriter opp dress og skjorte-kombinasjonen min.

– Designet på disse Persol-brillene er basert på en gammel modell, og det ser overraskende bra ut.

Caroline Skjelbred, motejournalist i ELLE:

Caroline mener det ustabile i stilen hennes er en styrke. Hun forandrer look hele tiden, og lar seg inspirere av gamle bilder, nye filmer, moteserier, moteblogger og folk på gaten.

– Den lille shortsen er veldig trendy denne sesongen - man har sett den på catwalken hos blant annet Louis Vuitton og Prada. Jeg har også sansen for mønstermiks, og denne genseren kan man bruke til alt!

– Jeg elsker smykker, og føler at statement-kjeder kan løfte et antrekk fra kjedelig til eksentrisk og personlig. Jeg er også stor tillhenger av bruk av clutch - man ser så mye mer chic og velkledd ut. Enhver kvinne bør ha en clutch i garderoben sin!

LES OGSÅ: I sminkepungen til en ekte fashionista

LES OGSÅ: Fortryllende fra Marc Jacobs

LES OGSÅ: Victoria’s Secret-modell legger opp av religiøse grunner

Publisert: