Rachel Nordtømme deler sine beste sminketips

Rachel Nordtømme (21) har full tenning på den fargerike sommersminken, men vet ikke om hun tør å ta den helt ut.

Halstein Røyseland
Publisert:

- Jeg har en forkjærlighet for sterke farger. Jeg er litt for dårlig å bruke det i hverdagstøy, men i treningstøy bruker jeg masse sterke farger.

I sminke så prøver jeg meg litt frem, men det blir ofte det trygge når jeg går ut. Jeg står nok hjemme på badet og prøver, så får vi se om jeg tør å gå ut med det, sier Rachel Nordtømme til minMote og ler.

Friidrettsutøveren, bloggeren og den tidligere kjæresten til Petter Northug er allerede i gang med sin nye jobb i programmet TV 2 Sporty.

I programmet skal Nordtømme levere reportasjer om trening og kosthold. Men 21-åringen deler gjerne noen av sine sminketips med minMotes lesere.

Foretrekker en naturlig look

- Jeg passer på å fjerne sminken før trening. Når jeg trener har jeg ingen sminke på meg. Til hverdags går det mest i maskara, og litt mineralpudder, sier 21-åringen.

- Har du noen triks dersom det er en ekstra travel morgen?

- Da er det som regel å ha på seg litt pudder i kinnene, så en ser litt friskere ut, og ha på seg litt maskara, så en ser litt mer våken ut.

Det er det jeg bruker, i hvert fall. Nå er jo ikke jeg noen ekspert på det, men det er mine tips, som sier hun ikke bruker vannfast sminke – fordi det er vanskelig å fjerne.

- Har du noen favorittprodukter?

- Jeg leter fortsatt etter favoritten, og tar gjerne imot tips. Jeg prøver mye forskjellig. Noen er jeg mer fornøyd med enn andre. Alt av mineralsminke synes jeg er bra. Det skal være bra for huden også, det liker jeg, sier Nordtømme.

- Bruker du mindre sminke på sommeren?

- Egentlig ikke. På vinteren bruker jeg ikke så mye sminke, for da vises det så veldig godt i det blå lyset. Det er morsommere å eksperimentere litt med farger på sommeren, sier hun.

- Lek med fargene

Leder for minMote, Silje Pedersen mener Nordtømme godt kan våge seg med litt mer farger til fest.

- Rachel har en flott hud og trenger minimalt med sminke i hverdagen. Men ønsker hun å ta i bruk sommerens trend med sterke farger, så anbefaler jeg å startet med en fresh neglelakk eller en sterk rosa leppestift.

Prøv deg frem og lek med fargene, det gir garantert mersmak, sier Pedersen.

Relevante saker videre:

Slik trener hun med stil! Rachel Nordtømme liker sterke farger

Bytter ut de blonde lokkene. Når skal det være rødt i Hollywood!

Publisert: