Behati Prinsloo dropper Victoria's Secret Fashion Show

BLITT MOR: Behati Prinsloo fikk sitt første barn i september med kjæresten Adam Levine., og vil derfor ikke gå Victoria's Secret-showet i Paris. Foto: NTB scanpix
BLITT MOR: Behati Prinsloo fikk sitt første barn i september med kjæresten Adam Levine., og vil derfor ikke gå Victoria's Secret-showet i Paris. Foto: NTB scanpix

Supermodell og VS-veteran Behati Prinsloo (27) blir ikke å se på catwalken i Paris i år. 

Årets mest populære moteshow arrangeres i disse dager i Paris. Privatflyet med Victoria's Secret-modellene har allerede gått - blant dem er KENDALL JENNER, GIGI OG BELLA HADID, Adriana Lima, Alessandra Ambrosio og Lily Aldridge. Showet spilles inn 30. november, men sendes på TV-skjermen 5. desember.

Den som imidlertid holder seg hjemme i år er VS-veteranen Behati Prinsloo som i september fødte sitt første barn med samboeren og artisten Adam Levine.

På Instagram skriver supermodellen at hun står over showet i år, men vil heie med den lille datteren fra sidelinjen.

– (...) Til jentene og crewet - lykke til i Paris! Jeg og Dusty Rose heier på dere. Jeg kan alt om hvor mye blod, svette og tårer som blir lagt ned for å lage dette showet, og hvis jeg hadde blitt med hadde dette blitt mitt tiende år.🙊 Jeg kan ikke tro det. Elsker dere, ha det gøy i Paris! Ses neste år!

Fra fødsel til catwalk

For de aller fleste nybakte mødre er det en selvfølge å holde seg hjemme de første månedene etter fødsel, men i Victoria's Secret-sammenheng er normen en litt annen. I 2011 fødte Miranda Kerr i janaur, og etter syv uker var hun tilbake i bikini på catwalken. Det samme med Heidi Klum som kom på jobb knappe 5 uker etter fødsel i 2009. Merket har tidligere fått krass kritikk for å bidra til kroppspresset blant unge jenter.

Finn mer innhold om:

Hvordan var din opplevelse i dag?