Saken har annonselenker som gir VG inntekter. Redaksjonen prioriterer uavhengig av dette.

Spalte: Sommerskjønn med Synnøve Skarbø

SOMMERSKJØNN: Synnøve Skarbøs skjønnhetstriks om sommeren er fregner. Foto: Erlend Daae/VG

– Noen ganger har det hendt at jeg bare tar en liten dråpe skyllemiddel og gnir bak øret. Synnøve Skarbø (46) er først ut i MinMotes sommerspalte. 

Thea Roll Rakeng
Publisert:

MinMote har bedt et knippe kule og inspirerende damer om å dele sine beste skjønnhetstips og vaner i sommerferien. Først ut er TV-profil Synnøve Skarbø.

Hva er planene i sommer? – Være mest mulig sammen med familien min, lage podkast med Vanessa Rudjord og skrive oppfølgeren til ryddeboka mi. Og det er jo en ganske fremoverlent sommerplan, spesielt tatt i betraktning at jeg ikke har skrevet noe på den boka ennå.

Dette er sommerens store sminketrend

Mitt beste skjønnhetstriks for å føle med fresh om sommeren er: – Fregner. Jeg er kritthvit året rundt, så det hjelper veldig med en liten teint på sommerstid. Men etter at jeg begynte å ta hudpleie på alvor blir jeg aldri skikkelig brun lenger.

SMINKE

Fregner er så populært i sommer at folk tatoverer det

Om sommeren har jeg denne hudpleierutinen: – Den samme som resten av året, jeg gjør ingen forskjell på sommer og vinter. Jeg bruker ZO, den serien har gjort underverker for huden min. Jeg renser morgen og kveld, bruker øyenkrem hver eneste dag, serum og solkrem på dagtid og et annet serum på natta.

untitled link

Hvis jeg skal på fest, pleier jeg å: – Kjøre på med mest mulig. Jeg er ikke typen som eksperimenterer med nye trender, her går det i den samme skyggen, eyelineren og solpudderet hver bidige gang. Men jeg er sjelden redd for å bli oversminka. Er det fest, så er det fest!

sminke synnøve

Leppestift fra Maybeline, fargen 930 nude matt hos Vita. Foto: Produsenten

129,-
Gå til butikk
sminke synnøve

Lipgloss fra Isadora, farge Crystal Glacé hos Vita. Foto: Produsenten

139,-
Gå til butikk
sminke synnøve

Øyenskygge fra Dior hos Kicks. Foto: Produsenten

525,-
Gå til butikk

Er det ett sminkeprodukt jeg ikke klarer meg uten, så er det: – Solpudderet Laguna fra Nars. Elsker det.

Favorittneglelakken er:Oxblood fra CND er den perfekte rødfargen.

Går jeg for en statement-leppestift, er det alltid: – Jeg går aldri for noe som helst innen kategorien statement. Bruker som regel blank gloss på leppene, eller til nød en lys, rosa-beige sak.

Min favoritt-sommerduft er: – Jeg bruker veldig sjelden parfyme, for da går jeg og irriterer meg over lukta hele dagen. Jeg vil bare lukte reint, så hvis jeg bruker noe i det hele tatt er det Clean Fresh Laundry edp. Noen ganger har det hendt at jeg bare tar en liten dråpe skyllemiddel og gnir bak øret.

synnøve skarbø

Solpudder fra Nars, fargen Laguna hos Look Fantastic. Foto: Produsenten

327,-
Gå til butikk
synnøve skarbø

Parfyme fra Clean, duften Fresh laundry hos Kicks. Foto: Produsenten

455,-
Gå til butikk
synnøve skarbø

Neglelakk fra CND Vinylux, fargen Oxblood hos Nice Beauty. Foto: Produsenten

120,-
Gå til butikk

Dette produktet dropper jeg om sommeren: – De aller sterkeste hudpleieproduktene, de som skreller av huden, sparer jeg til høsten.

SMINKE

Skam-Nooras signaturlook steg for steg

Sminketrenden jeg digger, men ikke tør å prøve: – Skulle gjerne kledd røde lepper og null maskara som Noora i Skam eller eyeliner à la Adele ... Men en trend jeg ikke skjønner noe av er de store, markerte brynene jeg ser mange går rundt med. Det blir for Karius og Baktus for meg.

LIVSSTIL

SLIK FÅR DU PERFEKTE ØYENBRYN

Min «go to»-sommerfrisyre: –Jeg vasker håret, tar på litt volumspray, setter det opp i en tjukk, umoderne frotté-hårstrikk og lar det tørke i sola. Etter noen timer tar jeg ut strikken. Resultatet er naturlig, bølgete beach-hår.

Publisert: