Tre trendy vårfrisyrer

Endelig er våren her! Følg vårens kuleste hårtrender, og prøv deg på en av disse enkle frisyrene.

Mari Glans
Publisert:

Også håret trenger å oppdateres til våren, og den enkleste måten å gjøre det på er å prøve en ny frisyre. Her er de tre mest trendy og anvendelige vårfrisyrene fra catwalken.

Den lange fletten

Den lange fletten er vårens absolutte trendfrisyre. Siden Alexander Wangs vårvisning i august i fjor, har frisyren vært superpopulær blant moteinteresserte verden over. Den lange fletten har blitt flittig kopiert både av andre designere, kjendiser og vanlige jenter i gata.

Frisyren er like kul til fest som til hverdags, og kan også varieres på mange forskjellige måter. Den kuleste varianten er likevel den løse og rufsete fletten med sideskill, slik som modellene på Alexander Wangs visning hadde den.

For å få den lange og tykke fletten er man som regel helt avhengig av ekstra løshår (om man ikke har langt og tykt hår fra naturens side, selvfølgelig). Det enkleste er å kjøpe løshår på klips, som enkelt kan festes av og på.

Flere flettefrisyrer?Se stjernenes favoritter her!

Helt topp

Den klassiske looken med enkle snitt og rene linjer er en av vårens store tendenser, og dette gjenspeiles også på håret. Célines kolleksjon er en av de mest omtalte denne sesongen, og håret var med på å understreket den enkle og rene looken. Å feste håret i en høy topp kan både se elegant ut og laidback ut, alt etter hvor stramt du fester den.

Til hverdags er det fint med en løsere og litt rufsete topp. Her kan du gjerne tuppere håret litt i front for å få en mer rocka frisyre. For å få en mer elegant look til fest, kan du gre håret strammere bakover. Her kan du bruke litt hårgelé eller et annet stylingprodukt som gir en lett wetlook-effekt. Det er enklere å sette opp håret når det ikke er helt nyvasket. Bruk en teksturspray eller saltvannsspray for å få en grovere og mer «skitten» følelse i nyvasket hår.

Den høye toppen er alltid gjeldende!Les mer her

Naturlig look

Denne våren er den naturlige looken tilbake. Ikke bare på makeupfronten, men også på håret. Det betyr at håret skal se naturlig og ustylet ut, som om du bare har vasket det og latt det tørke. Selvfølgelig er det ikke alle som kan gjøre dette uten at håret ligger flatt og krusete. Det gjelder å finne produkter som gir lett hold og glans, uten at håret blir klissete eller stivt.

Sats på et lett hårserum for å gi håret glans og samle tuppene. For å få litt mer volum i bunnen, kan du bruke et lett vokspudder eller hårskum i røttene. Men la håret lufttørke for å beholde det natrulige fallet i håret.

Naturlig makeup gjelder i vår!Minimal makeuptrend

Relevante artikler videre:

Nude lips er hot!Slik legger du hudfargede lepper

Unngå disse feilene.De ti største makeup-tabbene

Eyeliner er pefekt til fest!Se festproduktene du trenger her!

Sotede øyne går aldri av moten. Slik sminker du sotede øyne

Publisert: