Nyheter

Filmen alle snakker om

silje
Publisert:

Nå har jeg vært så heldig å få se igjennom filmen «alle» snakker om, «Sex and The City 2». Siden jeg ikke var overbegeistret for handlingen i den første filmen, så var det en svært så positiv overraskelse at film nummer to faktisk lever opp til forventningene, både når det gjelder handlingen og selve motefesten. For selv om vi har sett utallige antrekk og klipp fra filmen allerede, venter flere gode moteoverraskelser signert Patricia Field.

Vi møter New York-jentene to år etter siste film. Samantha sliter med overgangsalderen, Miranda strever med livet som karrierekvinne og mor, Charlottes liv er slettes ikke så idyllisk som hun skal ha det til, mens Carrie og Big befinner seg et sted mellom hot sex og babyer. For å få en break fra storbylivet, setter jentene kursen mot Adu Dhabi der Carrie møter ekskjæresten Aidan....

Vil ikke røpe noe særlig mer av handlingen, men regn med en motefest uten like når jentene samles til en ny runde av «Sex og Singelliv». Store kjoler, overdådige kostymer, gull og glitter, glamorøse hodeplagg og selvfølgelig masse nydelig sko «to die for» er bare noen av ingrediensene i filmen. Det er bare å glede seg til premieren 4. juni, filmen er en motefest uten like med mye bra inspirasjon for alle moteelskere. Ta med venninnegjengen og slå dere løs, dette er garantert sommerens jentefilm!

Vinneren av SATC2-konkurransen er trukket og har blitt kontaktet av minMote.

Publisert:

Finn mer innhold om:

  1. Sex and the City
  2. Våren 2010

Relaterte artikler

NYHETER

«Sex og singelliv»-Carries ballerinaskjørt kostet 30 kroner

NYHETER

Rekordsalg av «Sex og singelliv»-mote

NYHETER

Tar «Sex and the City»-arven til Paris

MOTE

SATC-styling for Det Nye

NYHETER

Alt vi vet om «And just like that...»

NYHETER

Sko-salg økte med 7800 prosent etter dette

MOTE

Syv motefilmer du bør få med deg