Ny serie på minMote

minMotes nye VGTV-serie heter «Shop med en kjendis», og gir deg gode shoppingtips til forskjellige anledninger.

Mari Glans
Publisert:

I «Shop med en kjendis» drar moteekspert Silje Pedersen på shopping med kjente personer i en av deres personlige favorittbutikker. Her får gode tips til hvordan du velger ut klær til spesielle anledninger, enten det er bryllup, fest eller til rød løper. Hver episode vil ha forskjellige tematikk, hvor man både får et innblikk i hvordan kjendisene tenker når de kjøper klær, i tillegg til minMote-Siljes beste shoppingtips.

MinMote.no - Norges største moteside

-Det har vært en morsom opplevelse å shoppe med kjendisene, alle bringer noe nytt og spennende til serien, sier Silje Pedersen.

- Selv om man er kjendis trenger man gode stylingstips, spesielt om de skal på et stort arrangement. Serien er ment for å inspirere, og seerne får innblikk i blant annet hvordan kjendiser shopper når de skal på fest eller rød løper, eller hvordan man kler seg i et bryllup.

Falt for norsk design

Silje har allerede en favoritt blant kjendisene hun har shoppet med.

- Å shoppe med den kjente tatovøren Kat Von D var en av høydepunktene under opptakene. Hun er superkjendis verden over med tv-serien LA Ink, men er en av de mest jordnære kjendisene jeg har møtt. Jeg synes det var gøy at hun både falt for norsk og svensk design under shoppingen, og endte opp med mye fint som ble i kofforten tilbake til Los Angeles, forteller Silje Pedersen.

Første kjendis ut er Charlotte Thorstvedt, som skal finne et antrekk til rød løper. Se den første epsioden på minMote fredag 9. april.

Få en smakebit av «Shop med en kjendis» her!

Publisert: