Vil du ha denne dama som sjef?

Nå har du muligheten til å få hovedrollen i en ny og spennende realityserie i motebransjen.

Mari Glans
Publisert:

Vi skal følge et knippe unge og ambisiøse jenter i mote- og mediebransjen i Oslo. Serien skal spilles inn denne våren, og vil vises på VGTV høsten 2010.

Du kan være den vi leter etter!

Er du mellom 22 og 26 år gammel, bor i Oslo frem til juni og har relevant erfaring og er lidenskapelig opptatt av mote, kan du sende inn en kort søknad og fortelle hvorfor du er den vi søker etter. Legg også ved et bilde og en kort videosnutt (mobilvideo kan brukes) hvor du forteller om deg selv. Send søknad med vedlegg til:

minmotecasting@gmail.com

Fristen er lørdag 20. mars.

Blir du den utvalgte, får du moteekspert Silje Pedersen som sjef, du får jobbe som praktikant i minMote-redaksjonen og en av hovedrollene i høstens store satsning fra VGTV. Produksjonsteamet bak serien vil være med deg både på jobb og privat, og ellers på eventer og andre arrangementer i motebransjen. Arbeidsoppgavene vil blant annet bestå av photoshoots, opptak til minMote-serier, intervjuer på rød løper, styling og andre moterelaterte oppdrag.

Mote vil spille en stor rolle i serien, og med i produksjonsteamet vil det være stylister, makeup-artister og frisører som sørger for tilgang på de hotteste trendene i tiden.

Skaperne av serien, Nini Bull Robsahm og Hedda Mjøen, beskriver den som en skildring av hvordan unge jenter i dag kjemper om plassene i den glamorøse mote– og medieverdenen, samtidig som de nyter av alt storbyen har å tilby.

Publisert: