Viser sannheten bak bildene

Britney Spears ønsket ikke at den siste kampanjen med henne for klesmerket Candie's skulle retusjeres. Derfor har hun nå gitt tillatelse til å publisere de orginale bildene.

Mari Glans
Publisert:

Skandalepopstjernen har vært modell for klesmerket Candie's i flere sesonger. Men popstjernen framstår veldig annerledes i kampanjene enn hvordan hun egentlig ser ut. Bildene er svært retusjerte, og viser en mye slankere variant av Britney Spears, som i en alder av 29 år og to barnefødsler har en mer normal kroppsfasong enn hun hadde da hun først slo gjennom.

I følge Daily Mail, skal Britney Spears ha fått nok av kroppshysteriet som rettes mot kvinner i dag, og popstjernen ønsket derfor ikke at bildene i kampanjen skulle retusjeres. Da dette ikke lot seg gjøre, ga hun sin tillatelse til at de uretusjerte bildene skulle publiseres sammen med kampanjebildene, for at folk skal kunne se hvordan kroppen hennes egentlig er.

- Britney er stolt av kroppen sin - inkludert skavankene, sier en kilde til Daily Mail.

Dette gir kvinner dårlig selvtillit.Les mer her!

- Ser ut som Barbie

Men Candie's er tydeligvis ikke like fornøyd med kroppen til popstjernen. Før og etter-bildene viser en rekke forandringer som er gjort i bildebehandlingen etterpå. Beina hennes har blitt gjort lengre og slankere. Appelsinhuden er fjernet, baken og midjen har blitt mindre og overarmene og anklene har blitt betydelig slankere. Huden over hele kroppen har blitt brunere og ser mykere ut, og alle blåmerker og ujevnheter er borte. Til og med tatoveringen Britney Spears har nederst på ryggen har blitt fjernet, selv om den er en av popstjernens kjente varemerker.

Det har også blitt publisert før-bilder som er tatt forfra. Her ser man tydelig hvordan de har gjort lårene og midjen smalere.

- De har jo gjort henne om til en Barbie-dukke, skriver en leser i kommentarfeltet til Daily Mail. Britney Spears får overveldende positive kommentarer fra leserne for at hun publisert bildene, som allerede har vakt stor oppsikt. Mange mener også at popstjernen ser bedre ut på før-bildene enn på de urealistiske bildene som brukes i kampanjen.

BH-størrelsene øker!Nå kommer K-cup

Relevante artikler videre:

La neglene synes i vår!Her er de hotteste neglefargene

Stor moteguide!Her er trendene som gjelder til våren

Lilla er hot på øynene i vår!Slik får du looken

Den hotteste hårfargen!Platinablond vår

Publisert: