Nyheter

Kathrine Fredriksen lager moteshow for veldedighet

MOTE MED MENING: Kathrine Fredriksen (til høyre) står bak et moteevent i London til inntekt for en kvinnesak. Her sammen med tvillingsøsteren Cecilie Fredriksen på Øvrevoll-Derby tidligere i år. Foto: Frode Hansen/VG

Milliardærarving Kathrine Fredriksen (31) er blant arrangørene av et internasjonalt moteshow og -auksjon til inntekt for krigsrammede kvinner.

Martine Lunder Brenne
Publisert:

Skipsreder John Fredriksens tvillingdøtre Kathrine og Cecilie har sin base i London, og det er der motearrangementet holdes torsdag denne uken.

Eventet er til inntekt for Women for Women, en humanitær organisasjon som tar sikte på å hjelpe kvinnelige krigsofre.

Fredriksens navn står oppført blant et knippe mektige kjente og ukjente kvinner i eventkomitéen på arrangementets hjemmeside. Se innbyldelsen her.

Ved siden av sine forretningsforpliktelser har Kathrine Fredriksen uttalt at mote, design og kunst er blant favorittinteressene.

- Jeg engasjerte meg i eventet fordi Women for Women gjør en imponerende jobb i å hjelpe kvinnelige krigsofre. De tilbyr praktisk og moralsk støtte, slik at de kan bygge seg selv opp og få stabilitet i livene sine, sier Fredriksen til MinMote.

LADY IN RED: Kathrine vakte oppsikt i denne kjolen i bryllupet til prinsesse Madeleine. Legg også merke til den kjente knutevesken fra Bottega Venetta! Foto: Mattis Sandblad / VG

I samme komité som Fredriksen sitter flere andre, blant annet modellen Arizona Muse (som har vært på coveret til så og si alle Vogue-forsidene)!

MOTEKJENDIS: Modell Arizona Muse er også med i arrangementskomiteen. Foto: NTB Scanpix

Under arrangementet skal det også auksjoneres bort en rekke ikoniske kjoler, blant annet fra Mette-Marit-favoritten Giambattista Valli og Emilio Pucci, kjolegudinnen Alaïa - samt hertuginne Kates favorittmerke Temperley London.

KJENDIS

Kate blir mamma igjen - se hennes beste gravidantrekk

Fredriksen-arvingen har flere ganger tidligere gjort seg bemerket når det gjelder mote - «høydepunktet» var da hun dukket opp i en knall rød luksuskjole fra Ralph & Russo i bryllupet til prinsesse Madeleine og Chris O'Neill. Dagen før valgte hun en tekkelig, blå kjole.

Også på Petter Stordalens årlige kostymefest i 2012, da hun ankom i en «bondeinspirert» kjole fra Dolce & Gabbana med prislapp på 11.000 kroner.

Publisert:

Les også

 1. NYHETER

  Glitret for Madde og Chris - minMote-Sonias dom over festgjestene før prinsessebryllupet

 2. NYHETER

  Fredriksen-arving på Stordalen-fest i «it-kjole» til 11.000 kroner

 3. NYHETER

  Milliardærarving Kathrine Fredriksen valgte rød luksusdesign i prinsessebryllupet

 4. NYHETER

  Guide til London: Her shopper Kate og Pippa

Finn mer innhold om:

 1. Kathrine Fredriksen

Relaterte artikler

NYHETER

Sjekk Fredriksen-tvillingenes ekstreme luksussmykker

KJENDIS

Husker du disse kongelige motesnakkisene?

KLÆR

Bryllupsgjest i sommer? Dette er reglene du må tenke på

KJENDIS

Prinsesse Madeleines beste gravid-antrekk

NYHETER

Mette-Marit gikk for luksusgjenbruk på den kongelige vennefesten

BRUD

Dette tror ekspertene om Sofias kongelige brudekjole

BRUD

Brudespalten: Juliann Fredriksens storslåtte bryllup i Italia