Finn din favoritt blant neste års brudekjoler

Planlegger du bryllup, eller har du bare en forkjærlighet for vakre kjoler? Uansett kan du drømme deg bort i disse kreasjonene fra noen av verdens mest kjente brudekjoledesignere.

Martine Lunder Brenne
Publisert:

Moteukene er over, noe som betyr starten på en ny runde visninger - nemlig av neste års brudekjoler. Denne uken viste både Vera Wang, Marchesa og Douglas Hannants sine nyeste kreasjoner i New York. Hertuginne Kates brudekjole med blonder inspirerte årets brudemote, og designerna har - kanskje ikke overraskende - holdt seg i det romantiske hjørnet.

Overdådige blonder, intrikate broderier og glitrende perler prydet flere av kjolene, som også kom i korte versjoner. Kjendisdesigner Monique Lhullier oppfordrer dagens bruder til å tørre å gå fra de lange, tradisjonelle kjolene.

- Det er ingenting i veien for å vise litt bein! Da får man også vist fram skoene, sier hun til motenettedetet Fabsugar.com.

Flere store designere har dessuten latt seg inspirere av 1920-tallsmoten i TV-suksessen «Downton Abbey», og brudekjolene er intet unntak. Brudekjole er helt klart ikke lenger synonymt med bløtkakekjole, og Douglas Hannant hadde flere løstsittende kjoler med "rett" fasong.

- Jeg råder alltid brudene mine til å prøve mange brudekjoler, slik at de finner fasongen som passer best. Vent til du finner en kjole som virkelig appelerer til deg og som du føler deg vakker i - det er kjolen du skal ha, sier Lhullier.

minMote har valgt ut noen av de flotteste brudekjolene fra årets visninger, slik at du kan finne din favoritt:

Publisert:

Finn mer innhold om: