Louise Angelica Riise legger ned interiørbutikken

FLYTTER: Louise Angelica Riise og John Arne Riise kommer trolig til å bosette seg i utlandet, ifølge Dagbladet. Foto: Trond Solberg/VG
FLYTTER: Louise Angelica Riise og John Arne Riise kommer trolig til å bosette seg i utlandet, ifølge Dagbladet. Foto: Trond Solberg/VG

Ekteparet Riise er igjen på flyttefot, men er hemmelighetsfulle om fremtidsplanene. 

I 2016 flyttet Louise Angelica og John Arne Riise tilbake til Ålesund. Da åpnet Louise Angelica interiørbutikken Savai sammen med svigerinnen Lena Riise.

Nå har de to bestemt seg å stenge butikken, skriver Louise Angelica på Instagram:

«Det er med tungt hjerte vi har bestemt oss for å stenge dørene til Savai! Det har for oss dukket opp nye og spennende muligheter utenfor Ålesund.»

Til Dagbladet, som først omtalte saken, sier Louise Angelica at hun har lært mye på kort tid.

– Jeg har stor respekt for alle de som starter noe for seg selv og forstår nå hvor utrolig mye arbeid som må gjøres, forteller hun til avisen.

untitled link

Riises manager, Erland Bakke, sier til MinMote at leiekontrakten på lokalene nå eventuelt måtte fornyes for to nye år.

– Når Louise og John Arne skal flytte så konkluderte vi med at det ble umulig å drive butikk i Ålesund hvor det ble mye mer ansvar på Lena Riise, sier Bakke.

Kommenterer ikke det økonomiske

Han vil ikke kommentere den økonomiske situasjonen for butikken før det foreligger endelig regnskap.

– Savai har lagt bak seg et år med kraftig vekst i 2017 hvor fokuset har vært interiør. I 2018 har fokuset vært klær og mote, sier han.

– Veksten har fortsatt men i likhet med alle andre selskaper og butikker må en investere mye i starten. Dette har både Louise og Lena gjort. Derfor er det med ekstra tungt hjerte de ikke får fulgt sine opprinnelig planer, legger han til.

Bakke forklarer at de har gjort en avveining mot nye muligheter som åpner seg. Til Dagbladet sier Bakke at John Arne Riise nå er i forhandlinger som trolig vil føre paret til utlandet.

Til MinMote sier han at forhandlingene vil være ferdig om noen dager eller uker. Da vil han komme tilbake til hva Louise Angelica vil satse på fremover.

– Louise har vist seg å være en flink entreprenør og er det en ting Norge trenger flere av så er det kvinner som tør å satse og starte nye ting. Louise har snakket om flere konsepter hun ønsker å utvikle, avslører han uten å gå inn på hva de innebærer.

Hvordan var din opplevelse i dag?