Rihanna får kritikk for undertøyskolleksjon

LOVER FLERE STØRRELSER: Rihannas undertøykolleksjon ble hyllet for sitt fokus på mangfold, nå lover de enda flere størrelser. Foto: Joel Ryan/AP
LOVER FLERE STØRRELSER: Rihannas undertøykolleksjon ble hyllet for sitt fokus på mangfold, nå lover de enda flere størrelser. Foto: Joel Ryan/AP

Nå inkluderer superstjernen (30) flere størrelser i undertøyskolleksjonen «Savage».

Rihanna lanserte nylig undertøyskolleksjonen sin «Savage X Fenty». Kolleksjonen høstet skryt for å komme i et bredt utvalg størrelser, og superstjernen lovet at allt ville finne sin størrelse. BH-ene kommer i størrelse 70A til 100E og trusene i størrelser fra XS til trippel XL.

«Savage kommer i alle former og størrelser», skrev popstjernen da hun slapp de første bildene av kolleksjonen.

«Extra»: RIHANNA DUKKET OPP I SOKKER TIL 9651 KRONER

Nå har kolleksjonen kommet til salgs, og flere fans reagerer på at deres størrelse ikke finnes, skriver blant annet amerikanske Elle.

«Jeg var så spent på SavageXFenty, men ingen av plaggene jeg ønsket meg kommer i min størrelse», skriver en Twitter-bruker.

En annen skriver at hun ikke får plass til halve puppen i en DD-cup.

untitled link

«Ikke kom hit og si at du skal inkludere alle kroppsfasonger, så lansere 70 som den minste BH-vidden, og de mest generiske cup-størrelsene som finnes», skriver en tredje.

untitled link

I en av kampanjevideoene til kolleksjonen snakker plus-size-modell Audrey Ritchie om at hun alltid har hatt gigantiske pupper.

Det får en annen Twitter-bruker til å reagere:

«Bestillingsskjemaet viser at størrelsene kun går opp til E-cup. Vil SavageXFenty få flere størrelser?» spør brukeren.

untitled link

Savage X Fenty har tatt til seg tilbakemeldingene, og vil nå åpne for å lage enda flere størresler.

«Dette er bare starten. Vi vil holde dere oppdatert etterhvert som flere størrelser og stiler blir tilgjengelige», har Twitter-kontoen til undertøysmerket svart flere ganger.

Hvordan var din opplevelse i dag?