Sailor Brinkley følger i morens fotspor

SER DU LIKHETEN? Sailor Brinkley Cook (til venstre) og moren Christie Brinkley har også dukket opp på den røde løperen sammen. Foto: AFP.
SER DU LIKHETEN? Sailor Brinkley Cook (til venstre) og moren Christie Brinkley har også dukket opp på den røde løperen sammen. Foto: AFP.Bryan R. Smith AFP

Som mor så datter. Nå skal Christie Brinkleys (63) datter Sailor (19) pryde legendarisk Sports Illustrated-forside.

Det knyttes stor spenning til Sports Illustrated sitt sagnsomsuste badedraktnummer for hver utgave.

I år er det for første gang datteren til en tidligere badedraktmodell som skal avbildes på forsiden.

Det å havne på forsiden av det amerikanske sportsbladet Sports Illustrated sitt badedraktnummer satte fart på karrieren til både Vendela Kirsebom og Tyra Banks, og nå er det altså 19 år gamle Sailor Brinkley Cook som skal ut i ilden.

A post shared by Sports Illustrated Swimsuit (@si_swimsuit)

Det var moren Christie som avslørte at Sailor er den neste badedraktmodellen. Under er en pressekonferanse fortalte hun at datteren nå er klar for magasinet.
– Nå tar du steget ut av mine fotspor, sa hun ifølge Fox News.

Var usikker

19-årignen selv har lagt ut en melding på Instagram der hun skriver at hun har hatt et vanskelig forhold til sin egen kropp mesteparten av livet.

– Puppene mine er ikke en dobbel D, og jeg har ikke stor rumpe. Bena mine er ikke milelange, og når jeg sitter har jeg valker på magen. Jeg bruker ikke sminke og føler meg best i joggedress, sier hun og forteller at hun har fått mange råd om hva hun bør og ikke bør gjøre i livet.
Hun skriver også at hun nå er langt mer komfortabel i egen kropp.

– Jeg har forstått at det eneste jeg kan være er den beste utgaven av meg selv. Hva enn det måtte være, skriver hun.

Hun benytter også anledningen til å takke moren.
– Takk mamma for at du viderefører arven. Du åpnet disse dørene for meg, og jeg lover å være takknemlig, snill og jobbe dobbelt så hardt for å holde disse utrolige mulighetene åpne.

For moren er ingen hvem-som-helst i Sports Illustrated-sammenheng. Christie Brinkley har vært i bladet åtte ganger mellom 1975 og 2004 og hun har kapret den gjeve forsiden tre ganger, ifølge Fox News.

Elise Alexandra Gulbrandsen
Elise Alexandra er journalist i VG. Her skriver hun om mote, interiør og skjønnhet. Hun har en forkjærlighet for bruktshopping, og vil inspirere deg til å finne din egen stil.

Hvordan var din opplevelse i dag?