Dette er H&Ms nye designsamarbeid

NY DESIGNER: Designeren Simone Rocha er neste kvinne ut til å samarbeide med H&M. Foto: Amy Gwatkin/H&M

Den svenske kleskjeden teamer opp med Simone Rocha (34).

Publisert:

Noen ting endrer seg heldigvis ikke – H&M fortsetter samarbeidet sitt med noen av de største motehusene i verden.

Nå er det designer Simone Rocha som står for tur. Det melder Vogue.

De siste årene har den svenske kjeden lansert kolleksjoner i samarbeid med blant annet MOSCHINO, Erdem, Balmain og Giambattista Valli. Noen av kolleksjonene har blitt svært populære, og har forsvunnet fort ut av butikkene.

Simone Rocha er kjent for sine feminine detaljer, og bilder som er sluppet fra kolleksjonen viser plagg med puffermer i blonder og blomstermønster - tro mot designeres velkjente stil.

Foto: Amy Gwatkin/H&M

– Jeg håper det vil bli så spesielt at folk vil bruke det for alltid, sier den irske designeren.

– Da H&M tok kontakt, sa jeg at om jeg skal gjøre dette, skal jeg gjøre det for alle, ikke bare kvinner, men også menn og barn – og sørge for at det blir kvalitet, sier Simone Rocha ifølge Vogue.

PÅ CATWALKEN: Slik så det ut da Simone Rocha presenterte sin kolleksjon under moteuken i London i 2019. Foto: Henry Nicholl/Reuters.

Dette blir første gang Rocha lanserer klær for menn og barn, og hun har også designet et sminkeprodukt som skal passe til kolleksjonen. Hun er utdannet ved National College of Art and Design i Dublin og den anerkjente moteskolen Central Saint Martins i London.

Det er ifølge magasinet ventet at kolleksjonen kommer i butikkene i mars.

Det har i flere år florert rykter om det er det franske motehuset Givenchy som snart står for tur, men slik ble det ikke.

DESIGNEREN: Simone Rocha. Foto: Amy Gwatkin/H&M
Publisert: