Saken har annonselenker som gir VG inntekter. Redaksjonen prioriterer uavhengig av dette.

På MinMote finner du saker med annonselenker, hvor du enten kan kjøpe produktene vi har omtalt eller sammenligne priser. Det mener vi er relevant informasjon for våre lesere.

Hvilke produkter MinMote skal skrive om, og hva vi skal skrive om dem, velger journalistene og ingen andre. Men det er også viktig at du vet at hvis du klikker på en slik annonselenke til prissammenligning hos Prisjakt, eller kjøper et produkt etter å ha klikket deg inn til en butikk fra en av våre artikler, tjener MinMote penger. Disse annonselenkene er alltid merket med «annonselenke».

Det er viktig å understreke at når vi omtaler produkter på MinMote, så er det fordi vi mener det er journalistisk interessant. Ingen kan kjøpe seg omtale i våre saker.

I tester eller produktguider er hovedregelen i VG at vi kjøper eller låner produktet. Dersom det ikke er praktisk mulig, baserer vi omtalen på produktprøver vi har fått tilsendt. I så fall opplyser vi om hvilket produkt og hvorfor.

Prinsesse Sofia med gjenbruk og budsjettveske

PÅ VÅRGALLA:  Prinsesse Sofia deltok på UNDPs vårgalla i et sort antrekk med fargerike detaljer. Foto: Getty Images.
PÅ VÅRGALLA: Prinsesse Sofia deltok på UNDPs vårgalla i et sort antrekk med fargerike detaljer. Foto: Getty Images.

Har de svenske prinsessene fått en ny budsjettfavoritt?

Tidligere denne uken var det duket for vårgalla med FN-organisasjonen United Nations Development Program i Stockholm.

Prinsesse Sofia var invitert for å dele ut en pris til riksforbundet for homo-, biseksuelle og transpersoners rettigheter sitt arbeid for asylsøkere.

Prinsesse Sofia var kledd i skjørt fra den svenske favorittdesigneren Ida Sjöstedt. Hun kombinerte skjørtet med en sort, langermet genser og en skikkelig budsjettveske.

GJENBRUK: Her er prinsesse Sofia på vei til galla. Hun har brukt både skjørtet og øredobbene fra Caroline Svedbom ved en tidligere anledning. Foto: Getty Images.
GJENBRUK: Her er prinsesse Sofia på vei til galla. Hun har brukt både skjørtet og øredobbene fra Caroline Svedbom ved en tidligere anledning. Foto: Getty Images.

Den perlebroderte, fargerike vesken er kjøpt på butikken & Other stories, som er en underlinje av Hennes & Mauritz, og har en prislapp på 590 svenske kroner.

Men Sofia får ikke bare oppmerksomhet for det fargerike veskevalget. Det kan også virke som om begge de svenske prinsessene har falt for budsjettkjeden, og fått nye favorittsko.

Svensk budsjett

Denne kjolen brukte kronprinsesse Victoria under besøket fra den indiske statsministeren i Stockholm. Foto: Produsenten.

Svensk budsjett

Denne vesken brukte prinsesse Sofia under vårgallaen. Foto: Produsenten.

På føttene hadde Sofia knallgrønne pumps, som var nesten helt like de kronprinsesse Victoria brukte tidligere på dagen da hun var kledd i kjole fra & Other Stories.

Butikken finnes i både Stockholm og København, men har foreløpig ikke dukket opp i Oslo. Kronprinsessens vårlige kjole har en prislapp på 1250 svenske kroner.

Elise Alexandra Gulbrandsen
Elise Alexandra er journalist i VG. Her skriver hun om mote, interiør og skjønnhet. Hun har en forkjærlighet for bruktshopping, og vil inspirere deg til å finne din egen stil.

Hvordan var din opplevelse i dag?