Saken har annonselenker som gir VG inntekter. Redaksjonen prioriterer uavhengig av dette.

Prinsesse Sofia med gjenbruk og budsjettveske

PÅ VÅRGALLA: Prinsesse Sofia deltok på UNDPs vårgalla i et sort antrekk med fargerike detaljer. Foto: Getty Images.

Har de svenske prinsessene fått en ny budsjettfavoritt?

Elise Alexandra Gulbrandsen
Publisert:

Tidligere denne uken var det duket for vårgalla med FN-organisasjonen United Nations Development Program i Stockholm.

Prinsesse Sofia var invitert for å dele ut en pris til riksforbundet for homo-, biseksuelle og transpersoners rettigheter sitt arbeid for asylsøkere.

Prinsesse Sofia var kledd i skjørt fra den svenske favorittdesigneren Ida Sjöstedt. Hun kombinerte skjørtet med en sort, langermet genser og en skikkelig budsjettveske.

GJENBRUK: Her er prinsesse Sofia på vei til galla. Hun har brukt både skjørtet og øredobbene fra Caroline Svedbom ved en tidligere anledning. Foto: Getty Images.
KLÆR

Er dette den nye it-genseren?

Den perlebroderte, fargerike vesken er kjøpt på butikken & Other stories, som er en underlinje av Hennes & Mauritz, og har en prislapp på 590 svenske kroner.

Men Sofia får ikke bare oppmerksomhet for det fargerike veskevalget. Det kan også virke som om begge de svenske prinsessene har falt for budsjettkjeden, og fått nye favorittsko.

SMINKE

Slik bruker du vårens skjønnhetstrender

Svensk budsjett

Denne kjolen brukte kronprinsesse Victoria under besøket fra den indiske statsministeren i Stockholm. Foto: Produsenten.

1250,-
Gå til butikk
Svensk budsjett

Denne vesken brukte prinsesse Sofia under vårgallaen. Foto: Produsenten.

590,-
Gå til butikk

På føttene hadde Sofia knallgrønne pumps, som var nesten helt like de kronprinsesse Victoria brukte tidligere på dagen da hun var kledd i kjole fra & Other Stories.

Butikken finnes i både Stockholm og København, men har foreløpig ikke dukket opp i Oslo. Kronprinsessens vårlige kjole har en prislapp på 1250 svenske kroner.

Meghan Markle
SMINKE

SLIK SMINKER DU DEG SOM MEGHAN MARKLE

Publisert:
Elise Alexandra Gulbrandsen
Elise Alexandra er journalist i VG. Her skriver hun om mote, interiør og skjønnhet. Hun har en forkjærlighet for bruktshopping, og vil inspirere deg til å finne din egen stil.