Kat Von D giftet seg i rødt

GIFTET SEG PÅ NYTT: Kat Von D har giftet seg for andre gang.

Sminkegründeren og tatoveringsartisten (36) feiret giftermålet med Refael Reys (42) i lang, rød kjole og spenstig hårdekorasjon. 

Ingeborg Aspeli
Publisert:

Kat Von D, eller Katherine von Drachenberg, giftet seg offisielt med Prayers-musikeren i februar, men det var ikke før i helgen de hadde bryllupsfest sammen med familie og venner.

Festen var i kjent Kat Von D-stil med mange gotiske elementer. Hun bar en rød kjole av den LA-baserte designeren Adolfo Sanchez og langt, rødt slør foran ansiktet, samt en iøynefallende hårdekorasjon.

Hun var sminket med matchende røde lepper og selvfølgelig tydelig eyeliner, som er hennes signatur.

– Jeg er føler fortsatt den emosjonelle elektrisiteten fra bryllupet vårt i går kveld, skriver sminkegründeren på Instagram og legger til at de begge er overveldet av all kjærligheten de har fått.

NYHETER

Se det fantastiske kjoleshowet under bryllupet til Meghan og Harry

Reyes, som går under artistnavnet Leafar Seyer som er navnet hans baklengs, var kledd i en westerninspirert dress og hadde et svart slør over en bred hatt.

Festen foregikk i Los Angeles, og lokalet var dekorert med hodeskaller og røde lys. To akrobater med masker foran ansiktet fulgte paret til alteret.

Von D og Prayers-musikeren annonserte i mai at de venter sitt første barn.

Kat Von D ble kjent gjennom TV-programmene Miami Ink og LA Ink. Hun har også startet sitt eget sminkemerke, Kat Von D Beaty.

Publisert: