Fans reagerer på Kendall Jenners pelsjakke på catwalken

PELSKLEDD: Kendall Jenner på catwalken til Dsquared2 under Milano Men's Fashion Week. Foto: Getty Images.

Supermodellen var kledd i en pelskåpe under Dsquared2, nå raser fansen.

Maiken Svendsen
Publisert:

Det er tiden for de internasjonale moteukene for menn, og denne helgen var det Milano som sto for tur. Dsquared2 brukte anledningen til å vise kvinnekolleksjonen for høsten og vinteren 2018 med blant annet Kendall Jenner og Bella Hadid på catwalken.

Gucci uten pels
NYHETER

Gucci dropper pels

Førstnevnte var kledd i en mønstrede, boho-inspirert kjole. Den fotside silkekjolen hadde flere lag slik at skjørtet falt lagvis langs beina. Kjolen er sommerlig, men modellen har en stor pelskåpe utenpå.

NYHETER

Protesterte mot haute couture show med bare pels

Daily Mail har tatt kontakt med både merket og Jenners-leir, men ingen har svart på deres henvendelser. Dermed er det ikke helt sikkert at kåpen er av ekte pels, men ifølge avisen har merket klær av både kyote, rev og vaskebjørn i sortimentet.

KRITISERES: Kendall Jenner bes om å ikke bruke pels av fansen. Foto: Getty Images

Selv om pelsen ikke nødvendigvis er ekte, så har fansen likevel bedt Jenner tenke seg om.

NYHETER

Rødmalt pelskritikk

«Vær så snill og ikke bruk pels», skriver en med en rekke gråtefjesemojis, ifølge Daily Mail.

«Kendall Jenner heller mer bensin på bålet, i dette tilfellet ekte pels. Det ser ut til at designere bruker den mindre omtalte moteuken for menn til å markedsføre sine merker», skriver en annen.

Visningen med pelsjakken skjedde kun kort tid etter at det ble kjent at regjeringen vil gjennomføre en styrt avvikling av pelsdyrnæringen.

Supermodellen har tidligere vist seg i pels en rekke ganger. Blant annet da hun forlot Chanel-visningen i 2015 kledd i ekte pels fra Saint Laurent.

EKTE PELS: Kendall Jenner i pelskåpe fra Saint Laurent i Paris i 2015. Foto: Getty Images.
Publisert: