Kendall Jenner: – Har grått endeløst i dagevis

PLAGET AV HUDEN: Kendall Jenner forteller at kommentarer om huden hennes i sosiale medier har plaget henne. Det var særlig etter Golden Globe-utdelingen hvor Jenner hadde et kviseutbrudd at hun fikk mye kommentarer. Foto: VALERIE MACON/AFP.

Modellen (23) åpner opp om hvordan hun har lært seg å takle stygge kommentarer i sosiale medier.

Elise Alexandra Gulbrandsen
Publisert:

Kendall Jenner har flere ganger tidligere åpnet opp om hvordan huden hennes tidligere har preget selvtilliten. Nå har hun også snakket ut i magasinet Allure om problemet som særlig blusset opp under Golden Globe-utdelingen i 2018.

– Jeg følte meg bra, og så sa folk stygge ting. Jeg tenkte, ja, jeg har en kvise. Jeg vet at huden min har et kviseutbrudd. Jeg ser det, men la meg leve, forteller hun.

På bilder fra prisutdelingen kunne man nemlig skimte noen kviser på supermodellens kinn, og det var dette følgere i sosiale medier valgte å henge seg opp i.

NYHETER

– Ikke la det stoppe deg

Med et liv i rampelyset og en voldsom popularitet i sosiale medier følger kommentarer både av den positive og negative sorten.

– Jeg har grått endeløst i dagevis over ting folk har sagt til meg, og på grunn av det har jeg blitt sterkere, sier Jenner.

Videre forteller hun at hun nå har lært å ikke la kommentarene komme under huden hennes.

– Misforstå meg rett, jeg er ikke noe supermenneske. Jeg føler definitivt på det, og ting folk sier i sosiale medier kan være veldig sårende. Men man må fokusere på seg selv og ikke bry seg. Det kan bli veldig usunt dersom du synker ned i det, og legger merke til alt. Jeg tror det er hva som kan ødelegge deg.

NYHETER

Hun er verdens best betalte modell

For å takle hverdagen, stress og presset fra sosiale medier har en skeptisk Jenner lært seg å meditere.

– Jeg har fortsatt stunder med panikkanfall og angst, men det pleide å være ille. Jeg våknet i full panikk og hjertet dunket så hardt at jeg trodde jeg hadde hjerteproblemer, sier hun og forteller at hun var hos flere leger før hun skjønte hva som var problemet.

– Jeg har ikke hatt et panikkanfall på minst et år. Bank i bordet, så har jeg hatt det bra og stabilt.

NYHETER

DETTE TJENER MOTEBLOGGERNE PÅ ETT INSTAGRAM-BILDE

«EXTRA»: Kendall Jenner i fransk haute couture-kjole med langt slep og mye tyll på Golden Globe-utdelingen i 2018. Nå sier hun at hun er usikker på om hun vil gå på utdelingen igjen. Foto: AFP.
Publisert:
Elise Alexandra Gulbrandsen
Elise Alexandra er journalist i VG. Her skriver hun om mote, interiør og skjønnhet. Hun har en forkjærlighet for bruktshopping, og vil inspirere deg til å finne din egen stil.