Mette-Marit med ny prikkekjole på Nobel-fest

SAMMEN PÅ FEST: Her er Kronprinsesse Mette-Marit og kronprins Haakon på Fredsprisbanketten 2018 på Grand Hotel mandag kveld. Foto: NTB Scanpix.

I år som i fjor stiller kronprinsesse Mette-Marit (45) i kjole med polkadotter på Nobel-banketten.

Elise Alexandra Gulbrandsen
Publisert:

Under fjorårets Nobel-fest stilte Mette-Marit opp i en hvit, svart prikkete kjole fra trendmerket Reformation.

I år gikk hun for en svart kjole med hvite polkadotter.

Kjolen er fra merket Andrew Gn, og har en prislapp på om lag 25.900 kroner med dagens kurs, pluss eventuelle moms og tollkostnader.

STILIG PAR: Kronprinsesse Mette-Marit og kronprins Haakon på Nobelkomiteens bankett på Grand Hotel. Foto: Lise Åserud / NTB scanpix

Banketten på Grand Hotel mandag kveld var til ære for fredsprisvinnerne NADIA MURAD (25) OG DENIS MUKWEGES (63) ARBEID MOT SEKSUALISERT VOLD I KRIG.

Kjolen har ballongermer og er laget av silke, og sammenlignet med bildene fra catwalken kan det se ut til at utringningen på kronprinsessens kjole har blitt tilpasset for å passe den kongelige etiketten.

NYHETER

Mette-Marit på Nobel-utdeling i retro luksuskjole

Kronprinsessen kombinerte kjolen med sølvsko fra luksusmerket Manolo Blahnik, og glitrende øredobber og armbånd. Skoene har en prislapp på opp mot 10.000 kroner, og har blitt brukt ved flere finere anledninger.

NYHETER

Kronprinsesse Victoria stilte i dronning Silvias kjole 23 år etter på Nobel-fest

Kronprins Håken hadde på seg en blå smoking med en svart sløyfe i halsen. På føttene hadde han svarte lakksko.

KOM SAMMEN: Dronning Sonja, kong Harald, kronprinsesse Mette-Marit og kronprins Haakon ankom Nobelkomiteens bankett sammen for å hedre fredsprisvinnerne. Foto: Lise Åserud / NTB scanpix
Publisert:
Elise Alexandra Gulbrandsen
Elise Alexandra er journalist i VG. Her skriver hun om mote, interiør og skjønnhet. Hun har en forkjærlighet for bruktshopping, og vil inspirere deg til å finne din egen stil.