Alt om Kardashians Dolce & Gabbana-bryllup

LA DOLCE VITA: Kourtney Kardashians brudekjole hadde flere personlige detaljer.
LA DOLCE VITA: Kourtney Kardashians brudekjole hadde flere personlige detaljer. BESC / Backgrid UK

Realitystjernen sier at det å designe brudekjolen var en drøm som gikk i oppfyllelse.

Man skulle tro det var det var innspillingen av «House of Dolce & Gabbana» som foregikk i Portofino denne helgen, men nei, da. Det er selvfølgelig bare en av verdens mest kjente familier som feirer bryllupsdagen til eldstemann i Kardashian-klanen, nemlig Kourtney Kardashian (43).

Denne helgen ga hun nemlig sitt ja til Blink 182-trommeslager Travis Barker (46). Paret ble sammen i januar 2021 etter mange år med vennskap. Barker har vært gift tre ganger tidligere, men dette er Kardashian sitt første ekteskap.

Bryllupet er gjennomsponset av det italienske, omstridte luksusmerket.

Det anerkjente motehuset sto så å si for hele bryllupsfeiringen til paret. Ikke bare giftet de seg iført deres design, selve bryllupet fant også sted i villaen L'Olivetta, som eies av de italienske designerne Domenico Dolce og Stefano Gabbana.

Det storslåtte bryllupet ble fanget igjennom kameralinsen til stjernefotografen Ellen von Unwerth.

For å gjøre de siste tilpasningene har bruden besøkt merkets atelier i Milano for et par uker siden. Her fulgte Domenico Dolce tilpasningene med argusøyne. Kardashian selv har også kommentert den egendesignede kjolen til Vogue.

– Å designe kjolen min med Domenico og Stefano har vært en drøm i oppfyllelse på alle måter.

Til og med gjestene var kledd opp i klær fra merket fra topp til tå.

Spesialdesign

Men det var Kourtney som var stjernen denne kvelden. Opp kirkegulvet kom hun inn iført en lårkort undertøysinspirert brudekjole, toppet med et gigantisk slør. Dolce & Gabbana skriver på Instagram at de har hentet inspirasjon fra italiensk undertøy og «la dolce vita», og at kjolen er den eneste av sitt slag.

– Kourtney har på seg et vidt, lang tyllslør med blomstrete blonder inspirert av hagene i Portofino. Sløret er håndbrodert med en stor fremstilling av jomfru Maria, samt ordene «family», «loyalty» og «respect».

LANGT SLØR: Kardashians slør var brodert med et personlig og betydningsfullt motiv.
LANGT SLØR: Kardashians slør var brodert med et personlig og betydningsfullt motiv. ROSS / Backgrid UK

Ifølge designerne skal broderingene også minne om en tatovering Travis Barker har på kroppen sin, som symboliserer allianse, respekt og felles hengivenhet.

– Looken ble komplett med tyllhansker og hvite pumps med blonder, skriver designduoen på Instagram.

Barker var kledd i en dobbeltspent jakke i svart og matchende bukse – begge laget av italiensk ull. Ifølge merket skal jakken være sydd for hånd for å følge italiensk skreddertradisjon. For å sette prikken over i-en på antrekket ble det hele toppet med en hvit skjorte, sløyfe i silke og sateng, en brosje i gull med svarte krystaller, og creepers-sko på føttene.

Stefano Gabbana og Domenico Dolce har flere ganger vært i hardt vær på grunn av sine kontroversielle uttalelser. De har blitt kritisert for rasisme og homofobi. Duoen har også vært i heftig krangel med Miley Cyrus og blitt frikjent for skatteunndragelse.

Har hintet

For bare en uke side hintet Kourtney om at Dolce & Gabbana kom til å designe brudekjolen hennes til den store feiringen. Hun og Travis Barker giftet seg nemlig offisielt i USA for en uke siden, og også da hadde hun på seg en kort, hvit kjole fra det italienske motehuset.

Da Kardashian-klanen ankom det italienske ferie paradiset Portofino denne helgen, kan du gjette hvilket merke de var kledd opp i. Kourtney startet også bryllupsfeiringene med nok en kort kjole med slør, men denne gangen var den svart og blå.

At det er nettopp det italienske merket som kledde opp Kardashian, og nærmest sto for hele bryllupet, er ingen stor overraskelse. Kardashian har ved flere anledninger varmet opp til bryllupet ikledd Golce & Gabbana fra topp til tå.

OPPVARMING: Under Vanity Fairs Oscar-nachspiel i mars var Kourtney Kardashian kledd opp i en vintage Dolce & Gabbana-kjole-
OPPVARMING: Under Vanity Fairs Oscar-nachspiel i mars var Kourtney Kardashian kledd opp i en vintage Dolce & Gabbana-kjole- Doug Peters / Pa Photos

Hvordan var din opplevelse i dag?