Nicola Peltz giftet seg i eksklusiv Valentino-kjole

GIFT: Brooklyn Beckham (t.v.) giftet seg med Nicola Anne Peltz i Florida denne uken.
GIFT: Brooklyn Beckham (t.v.) giftet seg med Nicola Anne Peltz i Florida denne uken.Arturo Holmes/MG21

Brooklyn Beckham og Nicola Anne Peltz giftet seg i luksuriøse omgivelser i Florida.

«Vi har en spennende helg foran oss», skrev Victoria Beckham på Instagram for få dager siden. Hun og resten av Beckham-klanen hadde nemlig tatt turen til Palm Beach for å se eldstemann av Beckham-søsknene, Brooklyn, gifte seg.

Brooklyn Beckham (23) forlovet seg med skuespiller og modell Nicola Anne Peltz (27) i juli 2020. Nå, snart to år senere, er paret gift.

Bryllupet fant sted på luksuseiendommen til Peltz’ familie i Palm Beach, Florida. Blant gjestene som hadde tatt turen til bryllupet var Eva Longoria og Serena Williams.

Britiske Vogue hadde også sikret seg en plass på gjestelisten. Med tanke på Beckham-familiens britiske bakgrunn, kom det ikke som noen overraskelse at det var sjefredaktør Edward Enniful og britiske Vogue som endte opp med å dekke det ekstravagante kjendisbryllupet.

Spesiallaget Valentino-kjole

Kjolen til Peltz fikk selvsagt mye oppmerksomhet – og det med god grunn. Valget landet nemlig på en spesialdesignet kjolen fra selveste Valentino. Kjolen hadde brede stropper, en elegant og figurnær silhuett, samt et langt slep med et blondeslør som la seg over hele kjolen.

Peltz fikk hjelp av kjendisstylist Leslie Fremar for anledningen. Fremar omtaler kjolen som den vakreste hun noen gang har sett.

VALENTINO-VENN: Nicola Peltz (t.h.) valgte kjole fra Valentino til bryllupet sitt. Det kom ikke som noen overraskelse da hun hadde på seg Valentino på Met-gallaen og har deltatt på deres visninger – som her i 2021.
VALENTINO-VENN: Nicola Peltz (t.h.) valgte kjole fra Valentino til bryllupet sitt. Det kom ikke som noen overraskelse da hun hadde på seg Valentino på Met-gallaen og har deltatt på deres visninger – som her i 2021.Pascal Le Segretain / Getty Images

Ifølge britiske Vogue skal de ha jobbet med denne kjolen i to år, og Fremar sier det har vært som «den ultimate couture-opplevelsen». Kjolen skal ha hatt mer blonder i planleggingsfasen, men for å beholde det enkle uttrykket, valgte Peltz og teamet å droppe det.

I stedet ble bruden stylet med blondehansker for å gi det hele det lille ekstra. På noen bilder kan du også se at bruden valgte å kombinere kjolen sin med de trendy plattform-skoene fra Valentino. Et par sko vi har sett overalt i sosiale medier den siste tiden, men denne gangen hadde de høye hælene farge og materiale som matchet den hvite brudekjolen.

Samme makeup-artist som Reinsve

For å toppe det hele ble håret til Peltz satt opp i en 90-talls Claudia Schiffer-look. Sminken ble lagt av Kate Lee, som også sminket Renate Reinsve i løpet av hennes USA-opphold før Oscar-utdelingen.

Ingen detaljer ble glemt på bryllupsdagen til stjerneparet. Motemagasinet kan nemlig avsløre at den gamle tradisjonen «something old, something new, something borrowed, something blue» ble bevart med en søt beskjed fra brudens mor, Claudia Heffner Peltz, som ble sydd inn i skjørtet på Valentino-kjolen – i blått.

Brudgommen valgte kjole og hvitt fra Dior til den store dagen. Dressen var av den klassiske varianten, men fikk det lille ekstra med det lille kjedet foran på jakken. Resten av Beckham-mennene gikk også for svart dress, men i motsetning til Brooklyn, som valgte hvit sløyfe, matchet de dressene sine med svart sløyfe.

Malin Gaden
Malin er journalist i VG. Hun skriver saker innenfor MinMotes kategorier interiør, skjønnhet og mote, men har også stor interesse for å utvikle nye ideer og konsepter for merkevaren.

Hvordan var din opplevelse i dag?