Nyheter

Kim K med mystisk heldekkende antrekk

PAPARAZZI-MAT: Kim Kardashian er ikke fremmed for å la seg fotografere, men dette antrekket fikk virkelig fart på blitsregnet under nattens Met-galla.

Kim Kardashian lot alt stå til fantasien på motebransjens viktige kveld.

 • Malin Gaden
 • Elise Alexandra Gulbrandsen
Publisert:

Årets Met-galla var selvfølgelig stappfull av iøynefallende antrekk vi sent vil glemme. Noen gikk for glitrende kjoler fra topp til tå, mens andre skiftet tre ganger på en og samme løper!

Men vi kan faktisk ikke snakke om årets Met-galla uten å nevne kvinnen som var kledd i sort. Og når vi sier kledd i sort, så mener vi det. Kim Kardashian (40) ankom nemlig den storslåtte festen iført en look som dekket hele kroppen hennes. Det eneste vi så var hestehalen som stakk ut på toppen av hodet.

SNAKKIS: Dette antrekket kommer vi ikke til å glemme med det første.
NYHETER

Met-gallaen: Se stjernenes wow-antrekk

Det er ingen hemmelighet at Kardashian er opptatt av at sminken i ansiktet er «on point» (hun var jo tross alt blant dem som introduserte oss for contouring). Men denne gangen var det ingen fokus på sminke i det hele tatt. Det er jo ikke akkurat nødvendig når ansiktet ditt er helt dekket til.

Eller?

Det skal faktisk ha seg sånn at under det heldekkende antrekket befant det seg et fullsminket ansikt. Hennes trofaste make-upartist Mario Dedivanovic la nemlig ut et bilde på Instagram som ga oss et lite innblikk i sminken som ble lagt for kvelden.

DEKKET TIL: Kim Kardashian skjulte seg bak et heldekkende antrekk.
SMINKE

Kim Kardashian pauser sminkemerket

En finger med i spillet

Da Kardashian kom sammen med følge på den røde løperen var det nok mange som sperret opp øynene litt ekstra. Hennes mystiske date var en av kveldens store snakkiser.

Men bak den andre masken skjulte designer Demna Gvasalia (40) seg. Han er sjefdesigner for Balenciaga, og sto bak haute couture-antrekket.

Ifølge People skal også Kim Kardashians eksmann Kanye West ha hatt en finger med i spillet på den røde løperen.

RYKTENE SVIRRER: Mange trodde det var Kanye West som var Kardashians date denne kvelden, men det var designeren bak antrekket, Demna Gvasalia, som var med.

Motebibelen Vogue er imponert over antrekket, og mener Kim har redefinert reglene for mote på den røde løperen.

«Antrekket var ulikt noe Kardashian, eller noen andre, noen gang har brukt på den røde løperen», skriver magasinet.

Videre skriver magasinet at antrekket ga Kardashian noe hun ikke har hatt på lenge, nemlig anonymitet. De skriver også at det nyskapende antrekket ga publikum noe å snakke om.

Dagen før den store motefesten delte hun et hint på Instagram om hva som var på gang. Den siste tiden har hun også postet bilder av mange mystiske helsvarte antrekk på Instagram i forbindelse med slippet av Kanye Wests album Donda.

Dette er langt fra første gang Kim K imponerer med sitt Met-antrekk.

40-åringen har gjennom flere år tatt det ekstra steget for å skille seg ut på den røde løperen. Husker du for eksempel da hun stilte høygravid med lange hansker? Eller hva med den norskdesignede nakenkjolen?

Et annet antrekk vi heller ikke glemmer med det første er forrige gallas Mugler-kjole. I ettertid har Kardashian sagt at kjolen med korsett var svært smertefull å bruke.

Publisert:

Les også

 1. KJENDIS

  Se Kanye Wests ville stilutvikling

 2. NYHETER

  Kylie Jenner viste frem babymagen

 3. NYHETER

  Se stjernenes ville VMA-antrekk

Finn mer innhold om:

 1. Kim Kardashian
 2. Met
 3. Kjoler

Relaterte artikler

NYHETER

Met-gallaen: Se stjernenes wow-antrekk

NYHETER

Simpsons tok over catwalken hos Balenciaga

NYHETER

Kim Kardashian dropper West

NYHETER

Zendaya vant mote-hederspris

NYHETER

Stjernene i sorg etter Virgil Ablohs død

NYHETER

Fem høydepunkter fra filmfestivalen i Venezia

NYHETER

Stjerneparet overrasket på rød løper