Slik jakter Victoria's Secret på nye modeller

Energi, eleganse og en perfekt kropp er noen av kriteriene for å bli tatt inn i stallen til undertøysgiganten Victoria's Secret.

Milda C. Melland
Publisert:

Victoria's Secret holder for tiden auditions for å finne nye undertøysmodeller til sine pompøse og glamorøse show. De som bestemmer hvilke jenter som kommer gjennom nåløyet, ser etter jenter med mye energi til showet som vil bli vist verden over 30.november.

Mote-Silje møtte Victoria's Secret-modellene i New York. Se video her!

Må være perfekt

Supermodeller som Heidi Klum, Gisele Bündchen, Adriana Lima, Doutzen Kroes og Tyra Banks har alle gått visning og vært modell for Victoria's Secret. Det sees på som en stor ære å få være en såkalt «Engel» og gå lettkledd ned catwalken med et par vinger på ryggen.

- Det første vi ser etter er en sunn kropp. Og energi! De fleste moteshowene viser jenter som kan gå og er kleshengere med antrekk. Men for Victoria's Secret er det et show. De må bokstavligtalt være perfekt, sier castingansvarlig Monica Mitro til Entertainment Tonight.

Hun har det populære mellomrommet!Dette leter modellspeiderne etter nå!

Undertøyskjeden holder for tiden auditionrunder for å finne nye modeller til sitt årlige vintershow med opptak allerede 10. november. Men å komme gjennom nåløyet er ikke lett.

Kun to minutter

- Energi, eleganse og holdning. Det er alt det handler om, sier markedssjef Edward Razek til The New York Times under auditionrundene.

- Du har 16 til 18 kameraer på deg og showet blir sendt rundt hele verden, så du må tilføre noe spesielt og unikt, sier Razek.

To minutter er det jentene har på seg for å overbevise. En tur ned parketten i undertøyet, fram til dommerne som sitter bak et bord i enden av rommet er alt de rekker. Kanskje får de et litt ”takk” eller ”bra” før de blir vist ut igjen.

- Modeller har en best før dato.Det mener supermodell Heidi Klum

Flere kjente fjes

Det er ingen hemmelighet at undertøyskjeden ofte bruker modeller med latinamerikansk bakgrunn, nærmere bestemt fra Brazil. Ikke overraskende viser statistikken at du har større sjanse, om du er fra Sør-Amerika.

På årets audition var det flere kjente fjes fra bransjen. Bruna Tenorio, en brasiliansk skjønnhet, nykommer og bare 18-år gamle Chrishell Stubbs, langbente Liu Wen fra Beijing og Rosie Huntington-Whiteley, kjent som Megan Fox sin erstatter i ”Transformers 3”. En allerede godkjent Victoria`s Secret-engel var også å se, Maryna Linchuk fra Hviterussland.

Karl Lagerfeld forandret mening om formfulle modeller.Les saken her!

Alle jenters drøm

- Jeg trodde ikke jeg skulle være nervøs. Jeg tror jeg gjorde det bra, sier jentene til Entertainment Tonight i det de er ferdige med sine to minutter.

Supermodellen som opptrer på catwalken i New York bruker rundt 12 uker på å komme i form til showet.

- I begynnelsen var det vanskelig å finne gode modeller, fordi de skulle gå i undertøy. Stephanie Seymour og Claudia Schiffer var ikke vant til å gå i undertøy. Ingen gjorde det da. Nå vil alle jenter i verden være med i et Victoria's Secret-show, sier Mitro.

Relevante artikler videre:

Denne kroppen vil kvinner ha. Les saken her!

Skal du farge håret selv? Les vår hårfargingsguide her!

Norske jeans favoritt blant stjernene! Les intervjuet med Mardou & Dean

Publisert: