Kim og Kanye på ny prestisjeforside

STJERNEPAR: Kim og Kanye er et av verdens mest omtalte par. Nå fronter de sitt andre magasincover sammen. Foto: Getty Images

Årets viktigste motemagasin-utgave kommer snart ut i butikkhyllene og hos amerikanske Harper's Bazaar er det Kim og Kanye West som fronter forsiden.

Camilla Christensen
Publisert:

Septemberutgaven er uten tvil årets mest hypede nummer for motebladene. Utgaven skal oppdatere leserne på den kommende sesongen, med alt fra farger, stoffer, plagg og tilbehør som kommer til å prege motebildet for høsten og vinteren.

Denne utgaven er ofte mye større enn vanlig og på forsiden blir det brukt høyt profilerte mennesker for å sette standarden for det som skal være «årets beste utgave». I september i fjor skapte Beyoncé motehistorie da hun ble første mørkhudede kvinne på forsiden av septemberutgaven til amerikanske Vogue.

For Harper's Bazaars del, er det ekteparet Kimye som har fått oppgaven i år.

Dette er andre gang Kim og Kanye fronter en magasinforside sammen. Første gang var i april 2015, da paret ble fotografert sammen for amerikanske Vogue. At et av verdens største motemagasiner brukte en reality-stjerne på forsiden provoserte mange og Vogue måtte ta imot mye kritikk. Stormen gikk derimot over etter ikke alt for lang tid, og etter den gang har vi sett Kim Kardashian West fronte utallige forsider.

Ikon-utgaven

Amerikanske Harper's Bazaar kaller hvert år septemberutgaven for «Icons Issue», hvor de finner personer de anser som ikoner i motebransjen. I tillegg til forsiden, er paret med i en moteserie i magasinet.

WWD skriver at det er magasinets globale motedirektør Carine Roitfeld, som har stylet moteserien og valgte ut ekteparet som forsidemodeller. Til nettsiden forteller hun at hun valgte å ta det omtalte paret på forsiden fordi Kim og Kanye er et kontroversielt par som ikke kommer til å gjøre alle fornøyd, men som magasinet liker fordi de er annerledes og representerer positivitet.

Roitfeld er for øvrig en nær venn av stjerneparet, og dukker ofte opp på første rad på moteshow sammen med Kim, Kanye og lille North West.

Bildene til magasinet ble fotografert av stjernedesigner Karl Lagerfeld, som designer for Chanel og Fendi, i tillegg til å ha egen merke under sitt eget navn. Lagerfeld har flere ganger vist at han liker å fotografere og i dokumentaren Lagerfeld Confidential får vi se at designeren ofte tar sine egne kampanjebilder for motehusene.

Se flere av bildene av Kim og Kanye for Harper's Bazaar her:

Publisert: