Beyoncé eide Super Bowl-scenen i Jackson-inspirert antrekk

super bowl

NEW YORK (MinMote) Beyoncé stilte i dristig militærantrekk og hedret kongen av pop.

Martine Lunder Brenne
Publisert:
super bowl

INSPIRERT: Queen Bey hadde tydelig hentet inspirasjon fra King of Pop Michael Jacksons Super Bowl-antrekk fra 1993. Foto: Getty Images

super bowl

INSPIRERT: Queen Bey hadde tydelig hentet inspirasjon fra King of Pop Michael Jacksons Super Bowl-antrekk fra 1993. Foto: Getty Images

Natt til mandag norsk tid er det ingen tvil om hva det handlet om i USA, nemlig denfemtiende SuperBowl i rekken. For noen var selve kampen mellom Carolina Panthers og Denver Broncos så klart det viktigste, mens for andre var det knyttet minst like stor spenning til pauseunderholdningen halvveis i kampen.

Der var det nemlig ikke spart på noe: Coldplay, Bruno Mars og Beyoncé underholdt nærmere 110 millioner TV-seere verden over. Den som eide showet var nærmest selvsagt Queen Bey.

Se det på VGTV her:

Beyoncé var som vanlig kledd i en supersexy body, men hun hadde latt seg inspirere av Michael Jacksons Super Bowl-antrekk fra 1993.

LUKSUSSKO: Beyoncé i kjent stil. Foto: Getty Images

Beyonces antrekk var fra merket Dquared2 og ifølge designerne ønsket de å lage et antrekk som skulle vise at Beyoncé er en kriger og leder som kan lede sin kvinnelige hær, skriver Hollywood Reporter.

Antrekket har nærmest identiske detaljer med det Michael Jackson brukte under samme anledning i 1993. I en badass skinnjakke med gull-detaljer viste Beyoncé hvem som er sjefen.

Jakken var også dekorert med mer enn 100 karat diamanter fra Lorraine Schwartz. Den råsexy 34-åringen kombinerte det hele med nettingstrømper og militæraktige støvletter med snøring fra Christian Louboutin. Fierce!

Med heftig dansing holdt det også på å gå galt for Beyoncé, men hun reddet det hele inn med en ekstra liten knebøy.

Opptredenen kommer kun en dag etter at Beyoncé slapp sin nye musikkvideo til låten «Formation» med et sterkt politisk budskap som omhandler rasisme.

Forrige gang Beyoncé opptrådte under Super Bowl-pausen gikk det heller ikke ubemerket hen. Da fikk hun nemlig dyrevernoriganisasjonen PETA på nakken for å ha bruktet slangeskinnsantrekk.

Men ikke nok med at Queen Bey rocket pauseunderholdningen og avslørte at hun legger ut på ny verdensturne. Den som hadde fått det ærefulle oppdraget med å fremføre nasjonalsangen «The Star-Spangled Banner» før kampstart var selveste Lady Gaga.

Gaga, som ikke akkurat er kjent for å ta det rolig da det kommer til antrekk, var nesten ikke til å kjenne igjen under kveldens store kamp. Artisten var passende nok antrukket i rødt, hvitt og blått. Det kunne knapt bli mer patriotisk. Antrekket var ifølge Hollywood Reporter en spesialdesignet Gucci-kreasjon.

Publisert:

Finn mer innhold om: